SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Dsyb Seçimleri Ertelendi

Dsyb Seçimleri Ertelendi

A - +

Aksaray Haberleri - 21.03.2015 - 15:41

Dsyb Seçimleri Ertelendi

Aksaray’da Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği’nin (DSYB) 7’inci olağan genel kurul toplantısı, çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle ertelendi.
Bir otelde gerçekleştirilen ve 2 binin üzerinde üyesi olan Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği olağan genel kuruluna 800’ün üzerinde üye katıldı. Çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle seçimler iptal edilirken, Başkan Bekir Kayan üyelere teşekkür ederek, “Buradan bugün tüm Aksaray halkına ve değerli üyelerimize sesleniyorum. 7’inci olağan genel kurulumuz vardı. Olumuz hava şartları nedeniyle üye çoğunluğumuz sağlanamadı. Bütün üyelerimize buradan teşekkür ediyorum. Burada aynı zamanda yanlış yönlendirme de oldu. Yanlış saptırmalarda yapıldı. Diğer adaylar seçim yok diye mesajlar atıp insanları yanıltmaya çalıştılar. Bu nedenle üyelerimizin çoğunun kafasında tereddüt oluştu. Aslında seçimimiz vardı. Ama çoğunluğu bu nedenlerle sağlayamadığımız için seçimimiz 29 Mart tarihine ertelendi. Bütün üyelerimizi tekrar davet ediyorum. Gelen gelmeyen bütün üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021