SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Dr. Ömer Akel İstanbul’dan Milletvekili Aday Adayı Oldu

Dr. Ömer Akel İstanbul’dan Milletvekili Aday Adayı Oldu

A - +

Aksaray Haberleri - 07.05.2018 - 17:06

Dr. Ömer Akel İstanbul’dan Milletvekili Aday Adayı Oldu

Dr. Ömer Akel İstanbul’dan Milletvekili Aday Adayı Oldu. 24 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri’nde aslen Aksaraylı olan ve İstanbul 1. Bölgeden CHP milletvekili aday adayı olan Dr. Ömer Akel 1986 yılında Aksaray’da doğdu. İlkokulu Cumhuriyet İlkokulu’nda, ortaokulu Hazım Kulak Anadolu Lisesi’nin ortaokul kısmında, liseyi Aksaray Fen Lisesi’nde okudu. Türkiye 2002.si olarak kazandığı İstanbul Üniversitesi İstanbul (Çapa) Tıp Fakültesi’nden 2011 yılında, Türkiye 2.si olarak kazandığı Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden de 2015 yılında mezun oldu. Ardından Türkiye 96.sı olarak kazandığı Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’ne kaydoldu. İlk yüksek lisansını tıp hukuku alanında İstanbul Medeniyet Üniversitesi’nde tamamlayan Dr. Ömer Akel halen ikinci yüksek lisansı olan özel hukuk alanında Marmara Üniversitesi’ndeki öğrenimine devam ediyor.

Aksaray’da toplam 3 yılda boyunca Gülağaç Devlet Hastanesi, Güzelyurt Devlet Hastanesi ve Ağaçören Devlet Hastanesi’nde acil hekimi olarak çalışan Dr. Ömer Akel, Eskil ilçesinde de Sağlık Grup Başkanlığı görevinde bulundu. İş hukuku, tıp ve sağlık hukuku alanlarındaki akademik çalışmalarını sürdüren Dr. Ömer Akel, 2.5 yıldır İstanbul’da özel bir sektörde işyeri hekimliği yapıyor.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021