SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Doğduğu topraklarda seçim çalışmalarına start verdi”

“Doğduğu topraklarda seçim çalışmalarına start verdi”

A - +

Aksaray Haberleri - 10.04.2015 - 14:44

“Doğduğu topraklarda seçim çalışmalarına start verdi”

Ak parti Aksaray Milletvekili Adayı Av. Hüseyin Hüyük yazılı yayınladığı basın bildirisinde, seçim çalışmalarına doğduğu topraklardan yani baba ocağı olan Altınkaya köyünden start verdiğini belirtti.

Doğduğu topraklarda köyüne çıkama yaparak seçim çalışmalarına başlayan Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük, İl ve İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleriyle birlikte seçim sonuçlanıncaya kadar aralıksız çalışacaklarını ifade etti. “Bugün hem seçim çalışmalarına başladım, hem de seçim takvimimizi başlatmak için köyümdeyim. Allah bizim için ne hayırlısı ise onu nasip etsin, dedi. Türkiye’de bütün bölgelerde ve bütün İl’lerde, lider parti konumunda bulunan ve tüm Türkiye’yi kucaklayan tek parti AK PARTİ’dir diyen Hüseyin Hüyük, Adeta bir çimento vazifesi gören AK PARTİ Hizmeti belli bölgelerden ziyade tüm Türkiye sathına yaymayı başarmıştır. Bizlerde dev projelerimizle üstlerine yüzlerce yeni hizmetler ekleyeceğiz, dedi.

Altınkaya Köy halkı Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük’ü coşkulu bir kalabalıkla karşıladı. Sonuna kadar kendisinin destekçisi olduklarını, olacaklarını söyleyen köy halkı, hemşerimizin aday gösterilmesi bizi çok mutlu etmiştir. Aksaray’ımız için ülkemiz için canı pahasına çalışacağına inancımız tam diyerek seçim çalışmalarının her safhasında adaylarının yanında olacaklarını söylediler.

Milletvekili Aday Hüseyin Hüyük Altınkaya köyü ziyaretinin ardından Altınkaya Köyünün yaylaları olan Asma Yaylası, Halvay Yaylaları, Saraycık Yaylası ve Küçükgüve, Büyükgüve köylerine de ziyarete gerçekleştirdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021