SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Doğal Güzelliklerin Adresi Hasan Dağı

Doğal Güzelliklerin Adresi Hasan Dağı

A - +

Aksaray Haberleri - 18.08.2015 - 10:42

Doğal Güzelliklerin Adresi Hasan Dağı

3268 mt. yüksekliği ile Orta Anadolu’nun en yüksek ikinci dağı olan Hasan Dağı,sıcak havalarda piknikçilerin gözde mekanı olmasının yanı sıra doğal güzellikleri ile görülmesi gereken yerlerin başında geliyor.

3268 mt. yüksekliği ile Orta Anadolu’nun en yüksek ikinci dağı olan Hasan Dağı,sıcak havalarda piknikçilerin gözde mekanı olmasının yanı sıra doğal güzellikleri ile görülmesi gereken yerlerin başında geliyor.1750 mt.ye kadar meşe ormanı ile kaplı olan Hasan Dağı; dağcılık, yayla turizmi, orman içi dinlenme alanları, sportif aktiviteler ve kayak sporu ile kültür turizmi açısından önem taşıyor.Serin havası ve doğal güzellikleri ile ziyaretçilerine doyumsuz manzaralar sunan Hasan Dağı özellikle hafta sonunda vatandaşların akınına uğruyor.Yetkililer ziyaretçileri özellikle çöplerin yerlere atılmaması konusunda uyararak bu doğal ortamın korumasında katkı sağlamalarını istediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021