SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Diyaliz Merkezine FETÖ Operasyonu

Diyaliz Merkezine FETÖ Operasyonu

A - +

Aksaray Haberleri - 02.06.2017 - 12:06

Diyaliz Merkezine FETÖ Operasyonu

Aksaray’da bulunan bir diyaliz merkezine gerçekleştirilen baskında ‘F’ serisi olduğu belirtilen 15 adet 1 dolar ele geçirildi. Diyaliz merkezindeki çok sayıdaki ilaç ve evraklara da el konuldu.
Aksaray merkezde faaliyet gösteren S.B. Özel Diyaliz merkezine Aksaray il Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele şubesi (KOM) tarafından FETÖ/PDY terör örgütüne finansal kaynak yaratmak ve yardım etmek iddiası ile operasyon düzenlendi.

Hastaların mağdur olmaması için tedavilerden önce yapılan operasyona polis ekiplerinin yanı sıra Sağlık Müdürlüğü ekipleri ile SGK yetkilileri de katıldı. Diyaliz merkezi içerisinde arama yapan polis ekipleri bir çok belgeye el koyarken merkez içerisindeki çelik kasadan ise 15 Temmuz darbe girişiminden sonra tespit edilen ve örgüt üyelerinin kimlik olarak kullandığı çok sayıda bir Dolar ele geçirildi. Bu Diyaliz merkeziyle bağlantılı olduğu tespit edilen 6 kişinin evlerinde yapılan aramaların ardından sorgulanmak üzere Aksaray İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldükleri ve soruşturmanın sürdürüldüğü kaydedildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021