SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Dinçer 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Yayınladı

Dinçer 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Yayınladı

A - +

Aksaray Haberleri - 18.05.2019 - 14:58

Dinçer 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı Yayınladı

Belediye Başkanı Evren Dinçer 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı mesajı yayınladı.

Başkan Dinçer mesajında 19 Mayıs tarihimizin bir dönüm noktası olduğunu vurguladı. Dinçer açıklamalarında şu ifadeleri kullandı ‘’ 19 Mayıs 1919 tarihi, ülkemizin dönüm noktalarından biridir. Atatürk’ün Samsun’a ayak bastığı tarih olan 19 Mayıs’ı 1919 ‘da milletimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde bağımsızlığı adına en büyük adımı atmıştır. Milletimizin bağımsızlık adına tüm dünyaya sesini duyurduğu bu ruhun anlam ve öneminin her daim diri tutabilmek adına da bugünü Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramı olarak kutlamaktayız.

Cumhuriyetin geleceğini gençlerde gören Atatürk, ‘Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz’ diyerek gençlere duyduğu güven ve sevginin ne kadar büyük olduğu göstermiş ve Cumhuriyeti onlara emanet etmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal olmak üzere istiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını ve şehitlerimizi rahmetle, şükranla anıyorum. Tüm gençlerimizi, tüm Aksaraylı hemşerilerimi en kalbi duygularımla selamlıyorum” ifadelerini kullandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021