SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Dil Projesinin Son Toplantısı Aksaray’da Gerçekleşti

Dil Projesinin Son Toplantısı Aksaray’da Gerçekleşti

A - +

Aksaray Haberleri - 03.11.2015 - 10:12

Dil Projesinin Son Toplantısı Aksaray’da Gerçekleşti

AB Bakanlığı ve Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen, akademisyenlerin iletişimsel dil becerilerinin geliştirilmesine yönelik dil projesinin son toplantısı Aksaray’da gerçekleştirildi.

Toplantıya, proje ortağı ülkeler olan İngiltere, Macaristan ve İtalya’dan akademisyenlerin yanı sıra Aksaray Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi ve Karabük Üniversitesi temsilcileri de iştirak etti. Toplantıda, akademisyenlerin dil öğrenimlerine katkı sağlaması için oluşturulan internet sitesinin son durumu görüşüldü. İnternet sitesi, akademisyenlerin dil konusunda yaşadıkları sorunları giderme, eksikleri tamamlama ve seviyelerini ölçme imkânı sunuyor. 2014 yılında başlayan proje kapsamında, proje ortağı tüm ülkelerde çeşitli toplantılar yapılmış ve sistemin detayları şekillendirilmişti. Aksaray’da gerçekleştirilen son toplantıda ise, projenin genel bir tanıtımı yapıldı. Artık www.real-english.org internet sitesine girenler, İngilizcelerini online olarak geliştirebilecekler. Proje toplantısında ASÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hacı Murat Yılmaz, katılımcılara sertifikalarını takdim etti.

ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, projenin son derece verimli olduğunu söyledi ve çalışmalarda emeği geçenleri kutladı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021