SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Destan Yürekle Yazılır

Destan Yürekle Yazılır

A - +

Aksaray Haberleri - 11.07.2017 - 8:46

Destan Yürekle Yazılır

Demokrasimize, vatanımıza sahip çıkan yüce milletimize teşekkür ederiz.

Aksaray Ticaret Borsası 15 Temmuz darbe girişimini anmak için bir etkinlik düzenledi. Etkinliği Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök başta olmak üzere Tarım Ticaret Merkezi esnafları, üreticiler çiftçiler katıldı.

Etkinlikte bir açıklama yapan Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök şu ifadelere yer verdi.

“15 Temmuz gecesi minarelerden Ezan ve sala sesiyle Milletimiz ellerinde bayrak dillerde Allah Allah nidalarıyla ülkesini ve milli egemenliğini hiç kimseye kaptırmayacağını tüm dünyaya gösterdi. Biz Vatana sahip çıkmak için tarih boyu canlarımızı vermişiz, bugün vatanımız tehlikeye girdiğinde 7’den 70’e kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle canlarımızı feda etmek üzere silahların tankların önüne başlarını koyan vatanımızı kurtarmaya çalışan ve ülkesine sahip çıkanlar o gün bir destan daha yazdı. Halkı hiçe sayanlara, halkın tercihlerini görmezden gelenlere 15 Temmuz günü sonsuza kadar unutamayacakları bir ders verildi.

Komutanına inanan Türk Milleti; Malazgirt’e Alparslan’ın, Çin Seddine Kürşat’ın, İstanbul’a Fatih’in, Mohaç’a Kanuni’nin, Milli Mücadelede, Çanakkale de Atatürk’ün, 15 Temmuz da da Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile ölümü göze alarak tankların, topların karşısına dikilerek geçit vermemiştir.

15 Temmuz gecesi canlarını ortaya koyan şehitlerimize Allahtan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı dilerken bir daha ülkemiz üzerinde kara bulutlar dolaşmaması için tüm gücümüzle çalışmamız gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Bize düşen görevlerimiz Vatan, millet, bayrak ve din sevgisini yaşayarak vatanımıza ve milletimize hizmet etmektir.

Tekraren Allah şehitlerimizin saadetlerini kabul eylesin. Gazilerimize acil şifalar versin. Çanakkale ruhu içimizden hiç eksik olmasın diyor saygı, şükran ve minnetlerimi sunuyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021