SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Denetimler artacak

Denetimler artacak

A - +

Aksaray Haberleri - 16.04.2019 - 16:07

Denetimler artacak

Aksaray Valisi Ali Mantı trafik kazalarının önlemesi can ve mal kayıplarının en aza indirilmesi çalışmaları kapsamında denetimlerin arttıracağını söyledi.

1 Nisan tarihinden itibaren Aksaray’da yaşanan trafik kazası sayısındaki artışa dikkat çeken Vali Ali Mantı 6 vatandaşın hayatını kaybettiği 137 vatandaşın yaralandığı kazalar karşısında vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

-Denetim uygulamaları artacak

Havaların ısınması ile trafik akışı ve meydana gelen kaza sayısının artığını ifade eden Vali Ali Mantı: “1-15 Nisan tarihleri arasındaki verilere bakıldığında trafik kazalarında ciddi oranda artış yaşandığı görülüyor. 15 günde 112 Acil Servise 92 trafik kazası bildirilmiş, bu kazalarda 6 vatandaşımız hayatını kaybederken 137 vatandaşımızda yaralanmıştır. Bütün sürücüleri ve vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Lütfen biraz dikkat diyoruz.” dedi.

Sürücülerden ve yayalardan trafik kurallarına uymalarını isteyen Vali Ali Mantı; can ve mal kayıplarının önüne geçilmesi için trafik ekiplerinin denetim uygulamaları arttıracağını belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021