SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Demirel’le Son Yıldız Kaydı, Bir Devir Kapandı

Demirel’le Son Yıldız Kaydı, Bir Devir Kapandı

A - +

Aksaray Haberleri - 18.06.2015 - 9:49

Demirel’le Son Yıldız Kaydı, Bir Devir Kapandı

CHP Aksaray il başkanı Doğan Koşar yaptığı yazılı açıklamada; Ecevit, Türkeş, Erbakan’dan sonra Sn.Demirel’de hakkın rahmetine kavuştu. Böylece son 40 yılımızın tarihini yazarken bahsetmeden geçemeyeceğimiz son yıldız da kaydı ve bir devir kapandı.

40 yıllık tarihi etkileyen bir lider için sürekli olumlu ya da sürekli olumsuz şeyler söylemek objektif olmaz. Siyasetin renkli bir siması oldu söz götürmez. Olaylar karşısında söyledikleri hala hatırlardadır.

Dün dündür bu günde bugün

Yollar yürümekle aşınmaz.

Benzin vardı da biz mi içtik.

Enflasyon fermuarmı da aşağı çekeceksin

TRT’yi kontrol etmek için hükümet olmaya değer

Doğru olan oydu ama o doğru bu gün lazım değildi.

Ege bir yunan gölü değildir, Bir Türk gölü de değildir. Esasen göl değildir.

Üç fidanın asılmasındaki tavrı, kentleşme diyerek gecekondulaşmayı teşvik, eğitimdeki hataları , faili meçhuller olumsuz anılar olarak hafızamızda.

Ancak, yolsuzlukları darbe diye yutturanları tanıyınca onun döneminde yolsuzlukların yargılandığını, yeğeninin de yargılandığını hatırlarız. Basınla samimi diyaloğunu hatırlarız.

Cumhuriyeti reklam arası olarak tanımlayanları tanıyınca, Sn. Demirel’i Atatürk Türkiyesi’nin çobanlıktan başbakanlığa, Cumhurbaşkanlığına taşıdığı, babacan bir köylü olarak hatırlayacağız.

90 yıllık fabrikalarımız satanları görünce, Sovyetler ile anlaşıp yaptığı beş büyük tesisi, barajları, fabrikaları, kalkınmamıza yaptığı katkıları hatırlayacağız. Güle güle kayan sol yıldız.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021