SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Dede – Torun Buluşması gerçekleştirildi

Dede – Torun Buluşması gerçekleştirildi

A - +

Aksaray Haberleri - 13.12.2017 - 10:37

Dede – Torun Buluşması gerçekleştirildi

Emekli Dinlenme Evinde, gerçekleştirilen “Dede – Torun Buluşması” projesine Vali Ferit Ünal Anaokulu öğrencileri katıldı. Aksaray Belediyesinin yeni projesi olan “Dede – Torun Buluşması” her ay gerçekleştirileceği bu proje kapsamında öğrencilerin gelenek, görenek, örf ve adetlerin hem yaşanması hem de yaşatılmasını amaçlanıyor.

Anaokulu öğrencileri, Emekli Dinlenme Evinde bulunan dedelerin yanlarına giderek onlarla sohbet ettiler sohbetin ardından dedelerine çiçek verdiler.

Dedeler torunların kendilerini ziyaret etmelerinden dolayı çok mutlu olduklarını söyleyerek böyle bir proje gerçekleştirdiği için Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ ya teşekkür ettiler.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Emekli Evinde bulunan dedelere sizlere bugün bir sürprizim var diyerek anaokulu öğrencileri ile dedeleri buluşturdu. Ardından “dede torun buluşması” projesinin her ay gerçekleştirileceğini söyledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021