SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Dağcılar Hasandağında

Dağcılar Hasandağında

A - +

Aksaray Haberleri - 04.06.2015 - 14:25

Dağcılar Hasandağında

Türkiye Dağcılık Federasyonunun 2015 yılı faaliyet programında Hasandağı tırmanışı 30-31 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirildi.

30 Mayıs Cumartesi günü Aksaray Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğün de yapılan teknik toplantının ardından valilik önünde Atatürk anıtına çelenk konuldu Çelenk sunma törenine Gençlik Hizmetleri Spor il müdürü Cüneyt ALKAN, Spor şube müdürü Adnan ÇEKİÇ Türkiye Dağcılık Federasyonu eğitmenleri ve dağcı sporcular katılmıştır. 12.00 da Hasandağı tahtalı yayla bölgesine kamp kurmak üzere hareket edildi.

31 Mayıs Pazar günü 03.00 da 18 dağcının katılımıyla zirve tırmanışı başladı. Zaman zaman kar yağışı ve sis altında sürdürülen faaliyet Yapılan zirvenin ardından 14.00 da tahtalı yayla gölgesinde sonlandırıldı. Tırmanış etkinliğine 8 ilden 10 dağcılık kulübünü temsilen aralarında Dağcılık İl Temsilcimiz İsmail DEMİREZEN’in de bulunduğu 18 sporcu katılmıştır.

Zirve tırmanışının ardında yapılan değerlendirme toplantısında katılan sporcular ve Türkiye Dağcılık Federasyonunu temsilcileri; Aksaray Gençlik Hizmetleri Spor il Müdürlüğü personeli ve Dağcılık İl Temsilciğine ikram edilen kumanyalar ve organizasyondan dolayı teşekkür etmişlerdir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021