SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Bu Çorbada Şifa var

Bu Çorbada Şifa var

A - +

Aksaray Haberleri - 05.11.2016 - 14:26

Bu Çorbada Şifa var

Patentli Çorba, Zemzem
Hele bir de bu çorba Zemzem suyu ile yapılırsa faydası ziyadesiyle artar. Tavuk parçalarının zemzem suyu ve 41 çeşit baharatın harmanlanmasından oluşuyor Zemzem Çorba’sı. Gittikçe artan ünüyle ve ürün kalitesiyle 15 çeşitten fazla çorba ve yemek çeşidiyle ürün yelpazesini genişletmiş. 24 saat hizmet veren, çorba içmek isteyen, dostuna bir çorba ikram etmeyi arzulayan, gurupça bir çorba sıcaklığında sohbet ortamı yaşamak isteyen insanların uğrak yeri olmuş. Zemzem çorba işletmecisi Emrah Bey, gittikçe artan ilgiye güler yüzlü personeliyle rahat, dostça bir ortam sunuyor. Yağından, etine, suyuna kadar titizlikle seçiyor her malzemesini ve en önemlisi hijyene çok önem veriyor . Gittikçe artan ilgiye karşın, yöresel lezzetleri de müdavimlerinin damak zevkine sunmayı amaçlıyor. Özellikle patentini aldıkları Zemzem çorbanın kendilerine has bir lezzet olduğunu belirten Emrah Bey, müşterilerini Zemzem Çorba’nın taklitlerinden sakınmaları konusunda uyarıyor. Zemzem Çorba her zamanki yerinde sizleri bekliyor .
Günlük 500 ile bin porsiyon zemzem çorbası sattıklarını belirten Emrah Gül, Zemzem suyunu özel firmalarla kutsal topraklardan getirdiklerini, zemzem çorbasını özellikle astım, prostat ve bronşit hastalarının tercih ettiğini ifade etti. Zemzem çorbasının çeşitli baharatlar, tavuk eti ve asıl ismini aldığı zemzem suyundan yapıldığını dile getiren Emrah bey, lokantalarında 16 çeşit çorba bulunduğunu ancak bunların içinde en çok zemzem çorbasının tercih edildiğini kaydetti. “Zemzem çorbasının Türkiye’de tek biz yapıyoruz. Gün geçtikçe vatandaşların zemzem çorbasına olan ilgisinin hızla artmaya başladı. Çünkü içendeki baharatlarda damağa hitap eden farklı bir lezzet sunuyor. İlk defa içen müşterilerimiz, çorbayı çok beğendiklerini ve yine geleceklerini belirtiyor. Bu bizi çok memnun ediyor. Onun için devamlı surette menümüzde zemzem çorbasını hazır bulunduruyoruz. Lokantalarında farklı çeşitlerde çorbaların olduğunu söyleyen Emrah Gül, “Zemzem çorbası, mercimek çorbası, arabaş çorbası, damar çorbası, işkembe çorbası, paça, çürük, tuzlama çorbası, sakatat çorbası gibi 16 çorba çeşidimiz var. Bütün çorbalarımız müşteriler tarafından çok beğeniliyor. Amacımızda damak tadını koruyarak müşteri memnuniyetini ön plana çıkarmaktır” dedi. 

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021