SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Çocuklar ameliyata akülü araba ile gidecekler

Çocuklar ameliyata akülü araba ile gidecekler

A - +

Aksaray Haberleri - 15.03.2016 - 16:08

Çocuklar ameliyata akülü araba ile gidecekler

Aksaray Devlet Hastanesi Şammas Vehbi Ekecik Çocuk Hastalıkları Kliniğine çocukların ameliyata korkmadan oyun oynayarak gitmesini sağlamak üzere Hastane Yönetimi tarafından 2 adet akülü araba alındı.

Ameliyatların çocuklar üzerinde oluşturduğu psikolojik baskıları kırmak üzere harekete geçen Aksaray Devlet Hastanesi güzel bir projeye imza attı. Ameliyathanede kullanılmaya başlanan akülü araçla çocuklar, aracı kullanarak ameliyathaneye gidiyorlar. Psikolojik baskıyı azaltmak üzere isabetli bir karar olduğunu değerlendiren hasta yakınları, “Çocuklarımız korku içinde ameliyathaneye gitmek yerine artık gülerek oyun oynayarak gidiyorlar. Hemşire ablaları da çocuklarımıza araçlarını kullanmakta rehberlik ederek ameliyathaneye kadar eşlik ediyorlar. Bu durumdan bizler de mutlu oluyoruz çocuklarımız da.” diyerek Hastane Yönetimine bu ince nazik davranışlarından dolayı teşekkür ettiler.

Aksaray Devlet Hastanesi Başhekimi ve Çocuk hastalıkları Uzmanı Cengizhan Kılıçaslan da, ameliyatların çocuklar üzerinde oluşturduğu psikolojik baskıları hatırlatarak, “Aksaray Devlet Hastanesi olarak sağlık hizmeti verdiğimiz her yaş grubundan hastalarımıza daha kaliteli sağlık hizmeti vermek. Yakın zamanda çocuk yoğun bakım ünitemiz de hizmete girecek” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021