SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Cinayetin Katilleri Yakalandı

Cinayetin Katilleri Yakalandı

A - +

Aksaray Haberleri - 10.05.2018 - 11:14

Cinayetin Katilleri Yakalandı

Aksaray’a bağlı Ağaçören ilçesinde 29 Ocak 2018 tarihinde ev yangını ihbarı alan itfaiye ve polis ekipleri yanan evin içerisinde 56 yaşındaki ev sahibi Ahmet Salih Koçak isimli şahsın yanmış cesedini bulmuşlardı. Olay basına ev yangınında öldü olarak yansısa da olay yeri inceleme ekipleri ve otopsi raporları olayın korkunç bir cinayet olduğunu ortaya çıkarttı. Ulaşılan deliller ve otopsi raporlarını değerlendiren Aksaray İl Emniyet müdürlüğü Asayiş şube müdürlüğü olayla ilgili özel bir ekip kurarak korkunç cinayeti aydınlatmak için büyük bir gizlilik içerisinde yeni delillere ulaştı. Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu olayı gerçekleştirdikleri düşünülen iki kişiye ulaşıldı.

Polis ekiplerinin ulaştığı isimlerden lokantacı olan 26 yaşındaki Gökhan B. Ankara Sincan’da 20 yaşındaki Aksaray üniversitesi öğrencisi Ömer B. İse Ağaçören ilçesinde gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar ifadeleri için Aksaray il emniyet müdürlüğüne getirildi. Burada yapılan çapraz sorgulamalarda suçlarını kabul eden cinayet zanlıları suçlarını kabul ederek cinayetin detaylarını anlattılar. Yapılan sorgular esnasında her iki zanlı da alacak verecek meselesi yüzünden yaşlı adamla tartıştıklarını tartışmanın kavgaya dönmesiyle Ahmet Salih Koçak’ın başına keserle vurduktan sonra 14 kez bıçaklayarak öldürdüklerini olaydan sonra da delilleri karartmak ve olaya yangın süsü vermek için evi ateşe verdiklerini itiraf ettiler. Gözaltındaki şahıslar sağlık kontrollerinin ardından Ortaköy Savcılığına sevk edildiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021