SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Cinayet Zanlısı Karısı Çıktı

Cinayet Zanlısı Karısı Çıktı

A - +

Aksaray Haberleri - 12.08.2015 - 17:27

Cinayet Zanlısı Karısı Çıktı

GELİNİYLE İLİŞKİSİ OLDUĞU İDDİASIYLA EŞİNİ ÖLDÜRDÜ
– AKSARAY’DA ARACIN BAGAJINDA 3 KURŞUNLA VURULMUŞ HALDE ÖLÜ BULUNAN DOĞAN U.’NUN KATİL ZANLISI OLARAK EŞİ VE OĞLU GÖZALTINA ALINDI
– ADLİYEYE SEVK EDİLEN CİNAYET ZANLISI KADIN, KOCASINI GELİNİYLE İLİŞKİSİ OLDUĞUNU ÖĞRENDİĞİ İÇİN VURDUĞUNU SÖYLEDİ

YASİN CAN
AKSARAY (İHA) – Aksaray’da kamyonetin bagajında üç kurşunla vurularak öldürülmüş halde bulunan şahsın cinayet zanlısının eşi olduğu ortaya çıkarken, cinayet zanlısı kadının, kocasını geliniyle ilişkisi olduğunu öğrendiği için vurduğunu söylediği öğrenildi.
Olay, Aksaray’ın Gülağaç ilçesine bağlı Bekarlar köyünde dün meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 50 yaşındaki Doğan U., hafif ticari aracın bağında üç kurşunla vurularak öldürülmüş halde bulundu. Olayla ilgili araştırma başlatan İl Jandarma Komutanlığı, cinayetin aydınlanması için özel bir ekip kurdu. Kurulan özel ekip, ölen şahsın telefonundan üzerinden çıkan evraklara kadar incelemeler yaptı. Yapılan incelemelerin ardından jandarma, elde edilen deliller neticesinde öldürülen Doğan U.’nun eşi N.U. (47) ve oğlu S.U.’yu (28) cinayet zanlısı olarak gözaltına aldı. Cinayet zanlısı N.U.’nun jandarmada suçunu itiraf ettiği ve suç aleti silahını da sakladığı yerden çıkarak teslim ettiği öğrenildi. Jandarmadaki işlemlerin ardından cinayet zanlısı N.U. ve oğlu S.U., adliye sevk edildi.

SUÇUNU İTİRAF ETTİ
Cinayet zanlısı olarak gözaltına alınan N.U., adliye girişinde gazetecilere cinayeti kendisinin işlediğini itiraf ederek, “Ben öldürdüm, dünürüm iftira attı. Eşim kaldıramadı. Evde yatmadı, dışarıya gitti. Ben de arkasından gittim ve öldürdüm. Sarkıntılık olayı değil, gelinin üstündeki bebek kayın babandan demişler” dedi.
Savcılıktaki ifadesinde de eşini öldürdüğünü itiraf eden N.U.’nun, kocasını geliniyle ilişkisi olduğunu öğrendiği için öldürdüğünü söylediği iddia edildi. Cinayet zanlısı N.U. savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021