SON DAKİKA
Ana Sayfa » Köşe Yazarları » CHP’nin oylarıylamı? MHP Milletvekili çıkardı.

CHP’nin oylarıylamı? MHP Milletvekili çıkardı.

Yaşar Sarıkaya

Yaşar Sarıkaya

tüm yazıları
A - +

Köşe Yazarları - 10.06.2015 - 18:18

Geçtiğimiz günlerde yani 7 haziranda Türkiye genelinde bir seçim yaşadık. Seçim sonucunda Aksaray’da ki sonuçlara göre 2 Ak Parti, 1 MHP Milletvekili sonucu çıktı.
Seçimden sonra çeşitli yorumlar yapılmaya başlandı. Bu yorumlardan bir tanesi de CHP Aksaray il Başkanı Doğan Koşar’dan geldi. CHP Aksaray il Başkanı Doğan Koşar facebook üzerinden 8 Haziran 2015 günü saat 07:55 itibarıyla yaptığı bir paylaşımın altında yapılan yorumlara istinaden Armağan şen adlı kişiye verdiği cevapta aynen şunları kaydetmiştir. ‘’ Oyları düşüren teşkilat falan yok.23.000 oyun 10.000’i MHP’ye gitti.Bunu tek tek biliyoruz.Oylar neden MHP’ye gitti? CHP kazanamaz, AKP’den bir milletvekili koparalım düşüncesi ile gitti.Ancak Sn.Kılıçdaroğlu başbakan olmadığı sürece, Sn Davutoğlu’nun başkanlığında MHP milletvekilinin de yapacağı bir şey yok.Bunu anlatamadık.Sonuç böyle oldu.İnşallah Sn Kılıçdaroğlu başbakan olur,Aksaray’a nasıl hizmet edileceğini gösteririz.’’ Yorumu yapmıştır.
Bu yorum sonucunda şu sonuç mu anlaşılmak isteniyor? CHP’nin oyları olmasa MHP bir milletvekili çıkaramazdı. CHP, MHP’ye destek mi verdi?.
Yorum siz değerli okurlarımızın….

Yorumun tamamı;
Armağan Şen Sn. Koşar; Sn. Erdoğan ve AKP’nin kaybettiği seçimde Aksaray’da kaybeden kim? Oyları düşüren teşkilat hangi parti? Sandık görevlisi bulmakta zorlanan, başka partili olup sandık görevlisi yaptıran kim? Okul sorumlusu, Müşahidi olmayan Parti ve Teşkilatı kim?
Ve CHP Aksaray Teşkilatı başarılı mı?

Doğan Koşar Armağan çok ilginç bir çocuksun.Kongrede cengaversin seçimlerde gözükmezsin.CHP’nin gençlik kolları başkanlığını yaptığın halde sürekli MHP’ye çalıştığın konusunda bana şikayet gelir.Yukarıdaki yazıları yazma hakkına sahip son adam sensin.Senin gibi kongrede,önseçimde çalışıp seçimde kaybolanların da böyle bir hakkı yok.Kongrede gelir verileri koyarsınız,millet karar verir.Yerel seçim ateşini yaşadık bir kere gözükmedin.Genel seçimlerde son gün telefon edip bir şey istiyormusun dedin.Teşekkür ettim.Yerel ve genel seçimlerde olağanüstü çaba harcayan insanların emeğine azıcık saygı duyup teşekkür etmeyi öğrenin.Oyları düşüren teşkilat falan yok.23.000 oyun 10.000’i MHP’ye gitti.Bunu tek tek biliyoruz.Oylar neden MHP’ye gitti?CHP kazanamaz,AKP’den bir milletvekili koparalım düşüncesi ile gitti.Ancak Sn.Kılıçdaroğlu başbakan olmadığı sürece,Sn Davutoğlu’nun başkanlığında MHP milletvekilinin de yapacağı bir şey yok.Bunu anlatamadık.Sonuç böyle oldu.İnşallah Sn Kılıçdaroğlu başbakan olur,Aksaray’a nasıl hizmet edileceğini gösteririz.Başka partiliden sandık görevlisi yaptığımız yok.Senin gibi birisi gelip ben partiliyim diyor.Bizde iyiniyetle inanıyoruz.Bizi aldatan bir kaç istisna olabilir.ancak 48 okulda 1030 sandıkta görev yapan iyiniyetli,samimi insanlar CHP’yi ayakta tutuyor.O cengaverlere saygım sonsuz.Onlarla toplanıp seçimi değerlendireceğiz.Bir tanesi senin yazdıklarını söylerse başımın üstünde yerleri var.Senin yapındaki insanlar da varsa bu partinin başarısızlığının açıklamasıdır.Her okulun sorumlusu vardı.Gelip listesini alabilirsin,Sandıkların çoğunda müşahidimiz vardı.Sandıkların tamamında sorumlumuz vardı.Gelip listesini alabilirsin.%7 oy alan bir partinin örgütü değil,Türkiyeyi onurla yönetecek bir partinin örgütüyüz.Önseçimde ve kongrede kartal,seçimde serçe olan senin gibi ,partili görünen üyelerle görüşmek istiyorum.

Armağan Şen Büyüklerden ne görürsek KÜÇÜKLERDE ONU YAPAR…
1- Mahmut Öztürk’ün aday olduğu dönem de Otel Lobilerinde Toplantı yapan KİŞİ yani siz BUGÜN PARTİ’NİN İL BAŞKANISINIZ….
2-REFERANDUM SEÇİMLERİNDE GENEL BAŞKANIMIZI KEMAL KILIÇDAROĞLU’NUN HÜKÜMET MEYDANINDA YAPTIĞI MİTİNGİ HALK BANKASININ ÜZERİNDE BOŞ BİNANIN İÇERİSİNDE İZLEYEN KİŞİ YANİ SİZ BUGÜN İL BAŞKANISINIZ.
3- 2007 Seçimlerinde Partiye Ayak Basmayan Seçime son 1 hafta kala partiye gelip görünen, Seçim Sonrası Aldığı Oyu göstermeye çalışan sizin ekibinizdeki Fuat BEY.
4-75. Yıl ENDÜSTRİ MESLEK LİSESİ OKUL SORUMLUSU HAKKI DİNÇ; 7 HAZİRAN SEÇİM GÜNÜ OKULDA’DA 3 TANE SANDIK SORUMLUSUNUN GELMEDİĞİNİ VE BAŞKA PARTİLİLERDEN SANDIK SORUMLUSU YAPILDIĞINI SÖYLEDİ.
5- MEHMETÇİK İLKÖĞRETİM OKULUNDA OKUL SORUMLUSU ZEKİ GEZİCİ OKULDA YOK.
6-MEHMETÇİK İLKÖĞRETİM OKULUNDA MÜŞAHİT GÖREVLİNİZ YOK.
7- KAĞIT ÜZERİNDE OKUL SORUMLUSU, MÜŞAHİT, SANDIK SORUMLUSU OLABİLİR. AMA GERÇEK KAĞIT ÜZERİNDEKİ GİBİ DEĞİL.
8-SEÇİMLERDE GÖZÜKMEDİĞİMİ İFADE ETMİŞİNİZ. MESLEĞİMDEN DOLAYI İŞİM GEREĞİ ÇALIŞMALARDA BULUNAMADIYSAM, PARTİNİN EMEKÇİSİ SEKRETER ORHAN BEYE, GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI AHMET BEYE HER ZAMAN YAPABİLECEĞİM,ÜZERİME DÜŞEN BİR GÖREV OLUP OLMADIĞINI SORDUM.
9- BENİM MHP’YE ÇALIŞTIĞIMI İDDİA EDİP SİZE ŞİKAYET EDEN HER KİMSE İSPATLAMAYAN ŞEREFSİZDİR.
10- BEN CHP’NİN AKSARAY MERKEZ ÜYESİYİM. ELBETTE SORGULARIM.
11- SİZİN NASIL PARTİDE İL BAŞKANI OLMADIĞINIZ DÖNEM DE PARTİNİN OYLARINI SORGULAYABİLİYORSANIZ, BEN DE BUNU SORGULARIM. CHP SENİN BABAYIN MALI DEĞİL.
12- AKSARAY HALKIDA YEREL SEÇİMDE SİZE GEREKEN CEVABI SANDIKTA VERDİ. ÖYLE Kİ; BELEDİYE BAŞKANI OYU %6,5 İKEN İL GENEL MECLİS OYLARI %8,9.
13- 23 BİN OYUN 10 BİN OYUNU MHP’YE GİTTİYSE, BU DA İL ÖRGÜTÜNÜN SORUMLULUĞUNDADIR. DEMEKKİ İYİ ÇALIŞAMADINIZ.
14- SİZE TESLİM EDİLDİĞİNDE PARTİNİN OYU 23 BİN VE %11,75
15-SİZİN VE 2. SIRA ADAYI HAŞMET TEKİN BEYİN KÖYÜ ILISU DA CHP’YE 38 OY ÇIKTIYSA,
SİZİN BANA CEVAP VERMENİZ İÇİN,
SOL ÖRGÜT ÜYELERİNE YAKIŞIR İSTİFA ETMEKTİR.

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com
SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021