Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » CHP Sandık Güvenliği Toplantısı Şölene Döndü

CHP Sandık Güvenliği Toplantısı Şölene Döndü

A - +

Aksaray Haberleri - 20.06.2018 - 12:51

CHP Sandık Güvenliği Toplantısı Şölene Döndü

CHP İl Başkanlığı tarafından düzenlenen yaklaşık 1000 kişinin katıldığı Sandık Güvenliği toplantısı için Sandık Görevlileri, Okul Sorumluları ve Partililer bir araya geldiler.
Avukat Erhan Toprak tarafından Sandık Güvenliği konusunda yapılan sunum sonrası İl Başkanı Ramazan Koçak ve Milletvekili adayları, partililerin coşkulu katılımı eşliğinde konuşmalarını yaptılar.
İl Başkanı Ramazan Koçak “ Cumhurbaşkanı Adayımız Muharrem İnce’nin çok iyi bir performans sergileyerek ülke genelinde yakaladığı rüzgara Aksaray’da da donanımlı, bilgili, genç ve dinamik adaylarımızla bizler katkı sağlayarak 24 Haziran seçimlerinde çok güzel sonuçlar alacağız. “ dedi.
Milletvekili adayı Ali Abbas Ertürk “ Bizler 2 Mayıstan bu yana tüm adaylar ve tüm örgütlerimizle tek yürek sahadayız. İktidar partisi milletvekilleri kendi seçmenlerinden bile tepki alırken bizler parti ayrımı olmaksızın tüm seçmenlerin yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. Seçmenlerimiz bu seçimlerde hizmet etmeyenlere gereken dersi verecekler. “ dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021