SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » CHP Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi

CHP Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi

A - +

Aksaray Haberleri - 20.06.2018 - 13:11

CHP Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi

CHP İl Başkanı Ramazan Koçak , İl Başkan Yardımcısı Talat Karaağaç , Milletvekili adayı Ramazan Fidan ve parti yöneticileri Sanayi Sitesini ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinlediler.
Sanayi esnafı yaz mevsiminin gelmesine karşın piyasada ciddi boyutta durgunluk olduğunu belirttiler. Esnaflar bu durgunluğu ekonomik belirsizliğe , döviz kurlarının çok yüksek olmasına ve vatandaşların çok borçlu olmasına bağlıyorlar. Bunun yanısıra , Belediyenin Sanayi projesinin önceki Başkan döneminden bu yana sonuçlandırılmaması nedeniyle yaşanan belirsizliğin sanayi esnafının temel sıkıntıları arasında yerini koruduğu gözlemlendi.
Esnafların 16 yıllık AKP iktidarında hem milletvekilleri hem de belediye başkanlarından Aksaray’ ın yeteri kadar hizmet alamadığı konusunda ağırlıklı olarak görüş belirttiği ziyaretlerde, Milletvekili adayı Ramazan Fidan “ 24 Haziran seçimleri ile iktidara geldiğimizde belirsizliği, istikrarsızlığı ortadan kaldırarak piyasalara güveni getireceğiz” dedi.
Milletvekili Adayı Pelinsu Yıldırım Kadın Kolları üyeleri ve parti yöneticileri ile Hamidiye (Alaca)’de, Ali Eşmekaya da Eskil ve Eşmekaya bölgesinde çalışmalarına devam ettiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021