SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » CHP Referandum İçin 3. Etap Çalışmasını Tamamladı

CHP Referandum İçin 3. Etap Çalışmasını Tamamladı

A - +

Aksaray Haberleri - 27.03.2017 - 8:35

CHP Referandum İçin 3. Etap Çalışmasını Tamamladı

CHP Aksaray İl Teşkilatı 16 Nisan’da gerçekleşecek olan ‘Referandum Seçimleri’ öncesinde çalışmalarına hız vererek 3’üncü etabını esnaf ziyaretleri ile tamamladı.
CHP Merkez İl Başkanı Ali Rıza Toprak öncülüğünde, Merkez İlçe Başkanı Ünal Er, İzmir Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, Aksaray Yeşiltepe Belediye Başkanı Tahsin Çelik, Taşpınar Belediye Başkanı Cihan Yüksel, Saratlı Belediye Başkanı Nedim Uğuz ve partililer esnafları ziyaret ederek ‘Referandum Seçimlerinde’ Neden HAYIR dediklerini esnaflara ilettiler. CHP Genel Merkezi Tarafından gönderilen “HAYIR Demezseniz Ne Olacak” kitapçık ile broşürleri esnaflara dağıttılar. Konu ile ilgili açıklamada bulunan CHP İl Başkanı Ali Rıza Toprak;“Esnaf ziyaretlerimiz ile Referandum Seçim çalışmalarımızın 3’üncü etabını bitirmiş olduk. Referandum Seçim Takvimi süresince hazırlamış olduğumuz çalışma takvimine uygun şekilde Referandum çalışmalarımıza hız veriyoruz. ‘Referandum Seçimlerinde’ Neden “HAYIR” dediğimizi vatandaşlarımıza anlatacağız. Elbette bu bir seçimdir. Herkesin sağduyulu, hoşgörülü şekilde çalışmalarını sürdürmelerini bekliyoruz. Referandumda ‘evet’ oyunu kullanan vatandaşlarımıza da saygı duyuyoruz” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021