SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Köse; “Zalimlerin Varlığı, Mazlumların Rızasındandır”

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Köse; “Zalimlerin Varlığı, Mazlumların Rızasındandır”

A - +

Aksaray Haberleri - 31.01.2017 - 16:01

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Köse; “Zalimlerin Varlığı, Mazlumların Rızasındandır”

Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve CHP Kadın Kolları İçanadolu sorumlusu Zehra Eliç ile birlikte Aksaray CHP İl Başkanlığını ziyaret etti.
Parti il binasında kadınlarla buluşan Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse partili kadınlara seslenerek; “Bizim geleceğimiz gençlerimiz ve çocuklarımızdır, tek adam değildir” dedi. Parti il binasında gerçekleşen toplantıya CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ve CHP Kadın Kollarıİçanadolu sorumlusu Zehra Eliç’in yanı sıra İl Başkanı Ali Rıza Toprak, Merkez İlçe Başkanı Ünal Er ve İl Kadın Kolları Başkanı Cansu Bülbül ve CHP’li kadınlar katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Ali Rıza Toprak; “Padişah Abdülhamit’in torunları yaptıkları açıklama da ‘Cumhuriyetten çok çektik’ ifadesine yer verdiler. Buradan o kişilere Dünya devletleri eskiden Türkiye Cumhuriyet’i Cumhur Başkanı’nın ayağına gelirdi. Ancak şimdi ise Abdülhamit’in torunlarının zihniyetlerinin getirdiği durum ortadadır. Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan Referandum seçimi kısmi değişimler değildir. Bu değişim Cumhuriyet Rejiminin değişiklik seçimidir. Bütün herkes önce akraba, hısım sonra ise arkadaş ve komşularına bu seçiminin önemini anlatarak bu ülkenin ‘Hayır’ına çalışmada bulunmalı” dedi.
Kadın Kolları İl Başkanı Cansu Bülbül ise yaptığı açıklama da; “CHP’li kadınlar olarak çocuklarımızın geleceği, özgürlüğü tekbir adamın karar verilmesine izin vermeyeceğiz. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için, Cumhuriyet için, kadınlarımızın özgürlüğü için bu rejim değişikliğine ‘Hayır’ diyeceğiz. Bu rejim değişikliği sonrasında en çok kadınların mağdur olacağını düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
“Kadınlarımız; 100 Yıllık Kazanımlarından Vazgeçmeyecektir”
Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse ise yaptığı açıklama da kadınların neden ‘Hayır’ demesi gerektiğini sıraladı. Köse; “Hayır’lı yolculuğa İçanadolu’da başlatarak çalışmalarımıza başladık. Aksaray 5’inci ilimizdir. Kurtuluş ve Kuruluş çalışmaları İçanadolu’da başladığı için bizde çalışmalarımız İçanadolu’da başlatmış bulunmaktayız. Kadının içerisinde olmadığı bir Anayasa geçirilmeye çalışılmaktadır. Cumhuriyet kazanımlarının alındığı bir Rejime “Hayır” diyoruz. Kadınlar olarak evlere girerek birebir bu Rejim değişikliğini anlatmamız gereklidir. Bu rejim değişikliği ile tek adamlık sisteminde ‘Gazi Meclis’ feshedilmek istenmekte. Şehit kanı ile kazanılan ülkeyi bir kişi tarafından yönetmesine ve karar vermesine ‘Hayır’ diyoruz. Bu Referandum seçimi, bir parti seçimi değil, ülkemizin, özgürlüğümüzün ve geleceğimizin seçimidir. İnandığımız bu yoldan asla vazgeçmeyeceğiz. Biz kadınlar 100 yıllık kazanımlarımız vazgeçmeyecektir. Bu ülke insanı durur durur, öyle bir cevap verir ki, buna siyasetçiler bile şaşırır. Zalimlerin varlığı, mazlumların rızasındandır. Bu nedenle mazlumlar zalimlerin varlığını istemeyerek, dikta rejimine son verecektir” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021