SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » CHP Eski Milletvekili Tütüncü Aksaray’da

CHP Eski Milletvekili Tütüncü Aksaray’da

A - +

Aksaray Haberleri - 03.04.2017 - 16:33

CHP Eski Milletvekili Tütüncü Aksaray’da

Ortak Akıl Platform sözcülerinden CHP Tekirdağ Eski Milletvekili Enis Tütüncü bir dizi çalışmalar için Aksaray’a geldi. Demokrat Parti Aksaray İl Başkanlığı ve Saadet Partisi İl Başkanlığı tarafından hazırlanan çalışmalar ve ziyaretlerin ardından Tütüncü, CHP İl Başkanlığını ve HAYIR çadırını ziyaret etti.
CHP İl Başkanlığında gerçekleşen programa CHP İl Başkanı Ali Rıza Toprak, Merkez İlçe Başkanı Ünal Er, İl Kadın Kolları Başkanı Cansu Bülbül, CHP İl Eski Başkanı Ferda Bozkurt, CHP Merkez İlçe Eski Başkanı Ziya Koç ve çok sayıda partili katıldı.
CHP İl Başkanı Ali Rıza Toprak; “Aksaray’da Referandum başlangıcını girdikten sonra sivil gruplar oluşturarak çalışmalarımızdan verim almaya başladık. Amacımız Halk Oyu olan Referandum seçimini Halk’a anlatmaktı. Bu yapılan çalışmalar sonucunda halkımız; Parlamenter sistemin doğru olduğunu ve rejim değişikliliğinin gereksiz bulduğunu açıkça ifade etmektedir. Bu sistemin yerine daha ileri ve demokratik bir rejim olması halkımız tarafından istenmekte. Ama 15 yıldır her şey senin elinde iken ne istedin de yapamadın? Ne istedin de Meclisten geçiremedin? Tüm devlet gücü, Belediyeler, büyük sermayeler arkasında yer alarak ‘evet’ diye koştursa da Millet ‘HAYIR’ için koşturuyor” dedi.
Ortak Akıl Platform üyesi CHP Tekirdağ Eski Milletvekili Enis Tütüncü yaptığı açıklamada; “Bir HAYIRlı iş için Aksaray’a geldim. 1983’ten 2011 yılına kadar bir fiil siyasetin içerisinde bulunan ve 2011 yılı sonrasında gençlerin önünü açmak için artık tamam dedim. Ancak; Ortak Akıl Platformu olarak ülke rejiminin değiştirilmeye çalışıldığı Anayasa değişikliği Referandum seçimleri için çalışmaya devam ederek il il gezmeye ve Neden HAYIR dediğimizi anlatmak için çalışmalarımıza başladık. Genel Merkezimizin emrinde hareket ederek vatandaşlarımıza anlatmak için yollara düştük” dedi.
”31 İl İçin Çalışmaya Başladım”
Eski Milletvekillerinden oluşan ve birçok milletvekilinin yer aldığı Ortak Akıl Platformu Sözcülerinden olan CHP Tekirdağ Eski Milletvekili Enis Tütüncü yaptığı açıklama da; “Referandum Seçimlerinin netleşmesinin ardından Genel Başkanımız ile Ortak Akıl Platformu olarak görüşerek çalışmalarımıza hemen başladık. Bu kapsamda şahsım 31 ili gezerek burada komşu mahalleleri ziyaret ederek onlara Neden HAYIR? Dediğimizin gerekçelerini somut adımlar ve söylemler içerisinde anlatmaya çalışıyoruz. Aksaray’da Demokrat Parti İl Teşkilatının ve Saadet Partisinin hazırlamış olduğu çalışmalara ve bir dizi ziyaretlere katıldıktan sonra partimizde sizlerle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.
“Onların Arkasında Devlet İmkânları, Bizim Arkamızda ise Millet Var”
Ortak Akıl Platformu Sözcülerinden CHP Tekirdağ Eski Milletvekili Enis Tütüncü yaptığı açıklama da; “Türkiye Cumhuriyeti’nde devlet olanakları ilk kez bu kadar fazla kullanıldı. Ancak devletin tüm imkânları pervasızca kullanılsa da sandıklardan hayır oyları fazla çıkacak ve demokrasimiz rahat bir nefes alacak. 18 Maddede Türkiye’nin bekası ile ilgili bir şeyler anlatmaya çalışıyorlar. Dünya siyasi tarihinde devlet yönetim modelleri tartışılmıştır. 2002 yılından bu yana despotik bir model uygulanmakta, mağduriyet oluşturulması zeminin de Türkiye bu siyaset anlayışı ile yönetiliyor. Devlet anlayışında ki yetkiler yetmedi şimdi ise önümüze anayasa krizi getirdiler. Evet-hayır diyeceğiz. İşin özü, millet egemenliğini tek kişinin eline vererek mi kullansın? Millet egemenliğini yetkili kıldığı organlar eli ile mi kullansın? Onların arkasında Devlet İmkânları olsa da bizim yanımızda ve arkamızda ise Millet var. Milletimizin 16 Nisan’da vereceği karar ile Türkiye’de HAYIRlı işi başarmış olacağız” şeklinde konuştu.

“HAYIR Çadırını da Ziyaret Etti”
Ortak Akıl Platformu Sözcülerinden CHP Tekirdağ Eski Milletvekili Enis Tütüncü Parti binasında yaptığı açıklamaların ardından Aksaray 15 Temmuz Milli İrade Meydanında bulunan HAYIR çadırını da ziyaret etti. HAYIR çadırında görevli kadınlar ile konuşan Tütüncü; “Kurtuluş Savaşında Cephelere Cephane taşıyan Türk Kadını, bugün ise gelecek kuşakların Tek Adam Rejimine girmemesi için HAYIRlı işlerde HAYIR için çalışmasını görmekten mutluluk, onur ve gurur duydum. Kadının olmadığı bir çalışma tam çalışma değildir. Bu nedenle burada gelecek kuşakların daha özgür ve çağdaş olmaları için HAYIRlı işlerde çalışan kadınları tebrik ediyorum. Kadınların azmi ve çalışkanlığı ile bizler Türkiye’de HAYIRlı sonuca ulaşacağız” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021