SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Chp Antalya Milletvekili Kök Aksaray’da

Chp Antalya Milletvekili Kök Aksaray’da

A - +

Aksaray Haberleri - 05.04.2017 - 12:29

Chp Antalya Milletvekili Kök Aksaray’da

CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, Aksaray İl Teşkilatını ziyaret etti. Kök; “Aksaray’da yaptığım araştırmalar sonucunda, HAYIRlı bir karar çıkacaktır” dedi.
Parti İl Binasında gerçekleşen programa CHP İl Başkanı Ali Rıza Toprak, Merkez İlçe Başkanı Ünal Er, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları İl Başkanları, Belediye Başkanları ve partililer katıldı. Programın açılış konuşmasını CHP İl Başkanı Ali Rıza Toprak yaptı. Toprak yaptığı açıklama da şu ifadelere yer verdi; “16 Nisan’da gerçekleşecek Referandum seçiminde sağduyunun kazanacağını ümit ediyorum. Gensoru olmayacak, meclisin kararı bir kişinin kararında olacak. HAYIR’ı millet göğüslerken, diğer tarafta eveti ise devletin tüm olanakları seferber edilmektedir. Mustafa Kemal Atatürk tarafından 1923’te kurulan Türkiye Cumhuriyet’i ilelebet payidar kalacaktır. 16 Nisan akşamında halkımızın kararı HAYIR olarak sandığa yansıyacak. İşte o akşamdan sonra tekrar siyasi partiler biraraya gelerek daha demokratik bir anayasa için ortak akıl ile daha demokratik bir anayasa ile tanışmak için çalışmalar başlayacaktır” dedi.

CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök ise; “16 Nisan’da önümüze bir sandık gelecek. Bizler uzunca bir süredir parlamento ve dışarıda çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. Referandum çalışmaları esnasında şunları gördüm. Önceden gittiğimiz her yerde partili arkadaşlarımız bizi karşılar, diğer siyasi partilerden arkadaşlar ise köşe bucak kaçarlardı. Şimdi ise herkes ilgili ve acaba ‘Ne diyor’ diye merak ediyor. Çünkü herkes ‘Evet’ ya da ‘Hayır’ için çalışıyor. İlçelerimizde yapmış olduğumuz mahalle ve köy gezilerimiz bu anlamda farklı kitlelere de ulaşmamızı sağlıyor. Burada uzun uzun anlatıyoruz. Gittiğimiz yerlerde genellikle ön saflarda oturanların birçoğu ya Ak Parti’li ya da MHP’li vatandaşlardan oluşuyor. Zaten ben ‘Evet’ diyen Türk Milliyetçisi bir MHP’li daha hiç görmedim. Baştan sona kadar Antalya’yı dolaştık. Sadece Devlet Bahçeli’nin atama yönetimlerinde ‘Evet’ sesi var. Onun dışında ‘Ben ülkücüyüm, Milliyetçi Hareket Partiliyim’ diyen bir kişinin ‘Evet’ dediğini görmedim” diye konuştu.
“SANDIĞA SAHİP ÇIKIN”
Referandum çalışmalarının oldukça iyi gittiğini ifade eden CHP Antalya Milletvekili Devrim Kök, “Vatandaşlarımıza, neden ‘Hayır’ denilmesi gerektiğini elimizden geldiği kadar anlatmaya çalışıyoruz. Anayasa paketi parlamentoya geldiğinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na sunulmak üzere bir rapor hazırladım. Bundan sonraki sürecin çok önemli olduğunu aktardım. Türk bayraklarının kullanılması, parti logolarının kullanılmaması ve hatta siyasi çağrışım yapan müzikler olmaması konusunda karar çıktı. Bu davranışımızın kampanyaya etkisi çok güzel oldu. Çünkü Ak Parti ve Cumhuriyet Halk Partisi yarışı olsaydı bunun kaybedeni belliydi. Ancak bu seçtiğimiz bir parti değil, geleceğimizi değiştirecek bir seçim olacak. Adalet ve Kalkınma Partisi ilk defa negatif siyaset yapıyor. Biz ise pozitif siyaset yapıyoruz. Zaman vererek, mukayese ederek, seçmeni algılamasını sağlarsınız. Zaman ve dilim ile örnekler vererek insanların fark etmelerini sağladık. Biz kimin Cumhurbaşkanı, kimin Başbakan olacağını oylamıyoruz. Burada sistem değişikliği adı altında bir rejim değişikliği var. Bunu anlatıyoruz. Antalya’da yüzde 65’in altına düşmeyeceğiz. Sadece CHP değil, sivil toplum örgütleri, avukatlar, diğer siyasi partiler hepimiz sandık başında olacağız. Sandığımıza sahip çıkacağız. Sizlerden ricamız, oy verdiğiniz noktalarda ıslak imzaların alınacağı süreçte orada olun. Sadece o gün akşama kadar günümüzü feda edelim Gittiğimiz yerlerde kullandığımız dil, lisanımız çok Önemli. Ak Partili vatandaşlarımızın yanına gidin. Birlikte çay için. Onlara Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı gitmeyecek, Ak Parti değişmeyecek. Ancak ülkemizin geleceği için ‘Hayır’lı bir iş yapacaklarını anlatın. Önemli olan yapıcı bir dil kullanmaktır” şeklinde konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021