SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Cezaevi Girişinde Kaçma Girişimi Başarısız Oldu

Cezaevi Girişinde Kaçma Girişimi Başarısız Oldu

A - +

Aksaray Haberleri - 14.10.2015 - 12:26

Cezaevi Girişinde Kaçma Girişimi Başarısız Oldu

Aksaray’da uyuşturucu tacirliğinden yakalandıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklanan zanlı, cezaevi girişinde kaçma girişiminde bulundu. Yaşanan kovalamaca sonunda zanlı yakalandı.

Olay, Zafer Mahallesi Aksaray Ceza ve Tutukevi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, önceki gün uyuşturucu tacirliği yaparken 213 gram toz esrar, 200 gram kubar esrar ve 78 adet ectasy hap ile birlikte yakalanan Halil T. (26) ve Arif B. (25), gözaltına alınmış, emniyetteki sorgularının ardından Aksaray Adliyesine sevk edilmişti. Mahkemede tutuklanan şüpheliler, polis ekiplerince cezaevine getirildi. Şüphelilerden Arif B. araçtan indiği sırada kaçmak istedi. Polisin elinden kurtulan şüpheli, 20 metre gidemeden polis ekiplerince yakalandı. Kaçarken düşmesi sonucu kolundan ve ayağından yaralanan şüpheli, olay yerine sevk edilen ambulansla Aksaray Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavisi yapılan Arif B., daha sonra cezaevine teslim edildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021