SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ceylan, Sosyal Güvenlik Haftasını kutladı

Ceylan, Sosyal Güvenlik Haftasını kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 16.05.2017 - 10:26

Ceylan, Sosyal Güvenlik Haftasını kutladı

Aksaray Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Doğan CEYLAN yaptığı açıklamada; İnsan hayatındaki en önemli şey sağlıklı olmak ve sağlıklı yaşamaktır. Sağlıklı bir toplum, her zaman ve her şartta daha başarılı, daha verimli ve de mutlu olur. İşte bütün bunların sonucunda da insanlarımızın hayat standardı ve yaşam kalitesi yükselir.

İşte bunları sağlayarak, esnaf ve sanatkârlarımızı ve halkımızı güvence altına alan, sağladığı hizmetlerle her kesime büyük güvence veren, Sosyal Güvenlik Kurumunun bu yıl 16-22 Mayıs 2017 tarihleri arasında kutlanacak olan, Sosyal Güvenlik Haftasını, Teşkilatlarımız ve Esnaf ve Sanatkârlarımız adına kutluyorum.

İnsan sağlığı ne kadar iyi olursa olsun, bir gün gelir hastalık ve yaşlılıkla insan mutlaka tanışır. Çünkü bu hayatın vaz geçilmez bir gerçeğidir. Bu nedenle de herkesin sağlık güvencesinin, emeklilik güvencesinin sağlam temellere dayanması gerekir. Bu nedenle; İşlevi ve etkinliği açısından tutarlı ve sürdürülebilir bir sosyal güvenlik sistemi de, güçlü bir toplumsal dayanışma ve gelişme potansiyeli oluşturarak gerçekleşir. İşte ülkemizde de bunu oluşturarak, bu nedenle de her kesime hizmet sağlayan Sosyal Güvenlik Kurumudur.

Ülkemizde ve de ilimizde bu denli önemli olan ve de bizlere en iyi şekilde hizmet veren, İlimiz Sosyal Güvenlik Kurumunun değerli yöneticilerinin ve tüm personelinin ve de halkımızın Sosyal Güvenlik Haftasını Kutluyorum. İlimiz Sosyal Güvenlik Kurumunun bundan sonraki güzel ve başarılı çalışmalarında da başarılar diliyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021