SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Çatışma değil, çalışma zamanı

Çatışma değil, çalışma zamanı

A - +

Aksaray Haberleri - 18.08.2017 - 14:15

Çatışma değil, çalışma zamanı

Turan Grup yönetim kurulu başkanı Hazım Turan yaptığı açıklamada; Ülkemizin ve partimizin içinden geçtiği zorlu süreçte parti teşkilatlarına ve parti tabanına düşen çatışmak değil çalışmaktır.

İl Başkanları illerine hizmet için var olmalıdır.

Buna gönülden inanan bir iş adamı ve partili olarak, yaklaşan kongre sürecinde partimize ve Aksaray halkına en faylı işleri yapacak kişilerin bu iş için aday olması gerekliliği inancındayım.

Yaşamı boyunca tüm yatırımlarını Aksaray için yapmış, 30 senelik eğitimcilik ve ticaret hayatı geçmişinde hep Aksaray adına güzel işler yapmış ve güzel anılmış bir iş adamı olarak, hiçbir gruplaşmanın için de olmadığımız gibi, hizipleşme ile de işimiz olmamıştır.

Tek derdimiz Aksaray sevdamız ve parti davamızdır.

Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın hep belirttiği gibi partimiz metal yorgunluğundan kurtulmalıdır. Ülkemizin ve partimizin bekası için bu şarttır.

Ben partimizin içinden geçtiği bu zor dönemde herkese eşit mesafede olan ve sırtını yalnızca Allah’a dayamış, gücünü ise yalnızca siyasi tecrübe ve senelerin vermiş olduğu iş tecrübesinden alan bir partili olarak, partim ve Aksaray için üzerime düşen her görevi sonuna kadar yapmaya hazırım.

Şimdiye kadar partimiz ve ülkemiz için elinden geleni yapmış dava insanlarına teşekkür ediyor, yenilenme sürecinde halkımızın beklentisinin temiz bir geçmişe ve sadakate sahip insanların aday olması yönünde olduğunu sürekli esnaf ve vatandaşlarımızdan duymaktayım.

Yeni süreçte parti teşkilatlarında görev alacak partililerimize şimdiden başarılar diliyorum ve inanıyorum ki yenilenme sürecinde gerçekten tecrübeli ve halkın güvendiği isimler aday gösterilecektir.

Göreve gelecek kişilerin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021