SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Çanakkale, Dehanın Zaferidir

Çanakkale, Dehanın Zaferidir

A - +

Aksaray Haberleri - 16.03.2018 - 16:05

Çanakkale, Dehanın Zaferidir

Türemiş, Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünü kutladı; İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş, Çanakkale’nin Conkbayırı’nda “Ben size taarruz emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum” diyen Atatürk’ün dehasının ve milletin azminin zaferi olduğunu vurguladı.

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Çanakkale Zaferinin Türk Milleti’nin yazgısını değiştirdiğini ifade eden Başkan Türemiş, “18 Mart’ta Çanakkale’de Mustafa Kemal Atatürk’ün dehasıyla, milletimizin azim ve inancıyla bir kahramanlık destanı yazıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Conkbayırı’nda ‘Ben size taarruz emretmiyorum, ölmeyi emrediyorum. Biz ölünceye kadar geçecek zaman zarfında, yerimize başka kuvvetler ve komutanlar kaim olabilir’ sözleriyle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasına kadar uzanan onurlu bir süreci de başlattı.

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük dahi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bağımsızlık uğruna yaşamlarını feda eden şehirlerimizi rahmetler, gazilerimizi minnetle anıyorum” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021