SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Buyrun, Sevgiyle Dolduralım, Yetimler İçin

Buyrun, Sevgiyle Dolduralım, Yetimler İçin

A - +

Aksaray Haberleri - 25.04.2018 - 10:40

Buyrun, Sevgiyle Dolduralım, Yetimler İçin

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği 26 Nisan – 1 Mayıs tarihleri arasında Yetimler ve İhtiyaç Sahipleri Yararına Hayır Çarşısı (Kermes) düzenliyor. Geliri Aksaray genelinde 356 ve Pakistan’da İHH bünyesinde hizmet veren Muzaffergah Yetimhanesi’nde yaşayan 100 yetim için değerlendirilecek kermesin 26 Nisan’da başlayıp, 1 Mayıs akşamı sona ereceği bildirildi.
Kermes hakkında bilgi veren Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder ÖZKAN tüm vatandaşları 6 gün boyunca toplumun dezavantajlı grubunda yer alan yetimlere destek vermeye davet etti. Özkan, büyük ve zahmetli bir proje yürüttüklerini, proje kapsamında Aksaray’da yaşayan yetim emanetlere aylık 100TL burs verildiğini, onlarla her haftasonu buluşup okul derslerinde yardım edildiğini ve her türlü sosyal faaliyetlerle desteklendikleri ifade etti. Sevgiyle Doldurun sloganı ile duyurulan kermes gelirinin yetimler için yıl boyunca yürütülen hizmetlerde değerlendirileceği belirtildi.
İHH Başkanı Özkan, tüm Aksaray halkından hem kermese malzeme desteği vermeleri hem de yakınları ile birlikte 6 gün boyunca kermes çadırını ziyaret etmelerini beklediklerini belirtti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021