SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Buhara Hizmet ve Eğitim Derneğinden Bayırcak Türkmenlerine 1 Tır Dolusu Un Gönderildi

Buhara Hizmet ve Eğitim Derneğinden Bayırcak Türkmenlerine 1 Tır Dolusu Un Gönderildi

A - +

Aksaray Haberleri - 05.01.2016 - 16:10

Buhara Hizmet ve Eğitim Derneğinden Bayırcak Türkmenlerine 1 Tır Dolusu Un Gönderildi

Buhara Hizmet ve Eğitim Derneği Başkanı İzzet Kılıç;Kardeşlerimize Bir parça Destek ve Yaralarına Bir parça Meyhem olabilirsek Az Yada Çok Ne Mutlu Bize

Aksaray Sivil toplum kuruluşu Platformu İşbirliğiyle Düzenlenen Aksarayda 37.Gönderilen Tırın Bu Hafta Buhara Hizmet & Eğitim Derneği Gönderdi.Tır Gönderme Programına Aksaray Sivil toplum kuruluşu Platformu Başkanı Eyüp Dağdaş,Tümsiad Başkanı İzzet Çevik,İhh Şube Başkanı Önder Özkan, Dernek Yöneticileri,üyeleri ve Çok Sayıda Vatandaş Katıldı.

Buhara Hizmet ve Eğitim Derneği Başkanı İzzet Kılıç; Müslüman Bir Vücudun Azaları gibidir,Herhangi bir azada meydana gelebilecek bir rahatsızlık bütün bedeni rahatsız eder.orada zulüm altında inleyen kardeşlerimize kayıtsız kalamayız,onların yaralarına bir parça olsun merhem olabilirsek bize ne mutlu.

Yarın razı mahşerde Allah(C.C) Kardeşleriniz o haldeyken Siz ne yaptınız diye sorarsa verecek cevabımız olsun.Şu anda burada bulunan ,Gayret gösteren Tüm kardeşlerimizden Allah Razı olsun.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021