SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Bu İyilik Gülağaç’tan

Bu İyilik Gülağaç’tan

A - +

Aksaray Haberleri - 07.11.2019 - 12:44

Bu İyilik Gülağaç’tan

İHH Gülağaç Temsilciliği Suriye’ye bir tır patates yardımı gönderdi.
Yardım tırının Şehit Abdullah Satılmış anısına gönderildiği belirtildi.
Tüm şehitlere Allah’tan rahmet ve kahraman ordumuza kolaylıklar dileyerek konuşmasına başlayan İHH İlçe Temsilcisi Mehmet Pekgöz, Tel Abyad adı verilen tırdaki yardımın Suriye’de 9 yıldır çadır hayatı yaşayan mağdurlara dağıtılacağını söyledi. Mesai çıkışı ilçe protokolünün ve Aksaray İHH yönetiminin de katıldığı merasimde Suriye’deki ağır hayat şartlarından bahseden Pekgöz, yapılan iyiliğin, vatanını terk etmeyip büyük bir sabır içinde hayata tutunmaya çalışan insanlar için çok kıymetli olduğunu belirtti.
Gülağaç ilçesinde 32 yetime her türlü maddi ve manevi destek sunduklarını hatırlatan Pekgöz, bununla birlikte ihtiyaç sahibi ailelerle yakından ilgilendiklerini, imkanlar ölçüsünde hem Gülağaç halkına hem de yurtdışına yardımcı olmaya çalıltıklarını ifade etti.
Ellerinden geldiğince iyiliğe devam edeceklerini ve bu vesileyle vatandaşları yardıma davet eden İHH Gülağaç Temsilcisi Mehmet Pekgöz, merasime katılan İlçe Kaymakamı Elif Nur Saçal, kurum amirleri, hayırseverler ve vatandaşlara teşekkür etti.
Yardım tırı Gülağaç Yeni Camii İmam-Hatibi Ramazan Yüksel’in duası akabinde yola çıktı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021