SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Borsadan Muhteşem Yatırımlar

Borsadan Muhteşem Yatırımlar

A - +

Aksaray Haberleri - 12.11.2018 - 12:22

Borsadan Muhteşem Yatırımlar

Eşmekaya Lisanslı Depo Yetki Belgesini Alarak Hizmet İçin Düğmeye Bastı.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök’ün girişimleriyle Toprak Mahsulleri Ofisine ait Eşmekaya tesislerini Ticaret Borsası alarak, Aksaray Eşmekaya kasabasında bulunan tesiste 44 bin metrekare alan üzerinde mevcutta 10 bin tonluk yarı mekanik yatay deponun yanı sıra çelik silo yapılarak kapasitesinin 22 bin 500 ton’a çıkarıldığı ve yapılan yatırımın tamamlandığı bildirildi.

Aksaray Ticaret Borsası Başkanı Hamit Özkök “100 milyonluk yatırımla Eşmekaya da yaptığımız depolarımız bakanlık denetiminden geçerek lisansını aldı. Bölgemize, şehrimize, üreticilerimize ve tüccarlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Başkan Özkök lisanslı depoculuk hakkında da bilgiler vererek “Lisanslı depoculuk sayesinde üreticilerin ve tüccarların teşviklerden yararlanması ve ülke ekonomisine daha fazla katkı sağlanmasını hedefliyoruz. Lisanslı depoculuk sisteminin geliştirilmesi ve yaygın hale getirilebilmesi amacıyla uygulamaya konulan ek teşviklerin üreticilerin sürdürülebilir refah düzeyine katkı sunacaktır. Gelişen ve değişen dünya tarım piyasalarında aktif ve kalıcı rol almanın en etkili yollarından biri lisanslı depoculuktan geçmektedir. Bu bağlamda sistemin gelişmesine yönelik son yıllarda atılan somut adımlar ve uygulamaya konulan teşvikler sektörün geleceği adına çok iyi olmuştur” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021