SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Bizler sizler için varız, sizlere hizmet için buralardayız”

“Bizler sizler için varız, sizlere hizmet için buralardayız”

A - +

Aksaray Haberleri - 21.04.2015 - 14:50

“Bizler sizler için varız, sizlere hizmet için buralardayız”

Aksaray Ak Parti 3. Sıra milletvekili adayı Hüseyin Hüyük Aksaray’ın semt pazarlarını gezip esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Halkın içinden halktan biri olan Hüseyin Hüyük Pazar Pazarı’ını ziyaret ederek esnaflarla görüştü. Esnafı ve alışveriş yapan halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan güler yüzlü aday her bir vatandaş ile ayrı ayrı ilgilendi.

Esnafın sorun, istek ve temennilerini dinleyen Hüyük, Ziyaretlerde halkın her zaman yanında ve yakınında olduğunu ileten Hüyük, “Biz halkımızdan hiçbir zaman uzak kalmadık. Onlardan uzak durmak, halkla araya mesafe koymak bizim siyasi algımızla da bağdaşmayan bir durumdur” dedi. “Vatandaşımızla yaptığımız sohbetlerde onların istek be dileklerini dinleme şansına sahip oluyoruz. Tüm vatandaşlarımıza samimi desteklerinden ve iyi dileklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Aksaray’ın daha nice güzel şeyleri hak ettiğini söyleyen Hüyük birlikte güzel işler yapacağız. Alış veriş yapan vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Hüseyin Hüyük ellerini öperek onlardan hayır dualarını ve desteklerini esirgememelerini istedi, bizler sizler için varız, sizlere hizmet için buralardayız, dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021