SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Bizim Gündemimiz Milletimizin Gündemidir

Bizim Gündemimiz Milletimizin Gündemidir

A - +

Aksaray Haberleri - 27.10.2015 - 14:49

Bizim Gündemimiz Milletimizin Gündemidir

Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay, Ak Parti Milletvekili Adayları İlknur İnceöz, Cengiz Aydoğdu, Mustafa Serdengeçti ve teşkilat mensuplarımız, Ortaköy İlçemizdeki esnafımıza yönelik gerçekleştirdikleri ziyaret turunun son etabında, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Rıza Özdemir, İGM Üyesi Zekeriya Çalışkan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclisi Üyesi Mustafa Küçüker eşliğinde esnaf ve vatandaşlarımızın sorunlarını can kulağıyla dinlediler.

Milletvekili Adayı Cengiz Aydoğdu ziyarette gerçekleştirdiği konuşmasında “Bizim gündemimiz milletimizin gündemidir, o halde bizim nabzımız da milletimizle birlikte atmalıdır. Milletimizin önemli gördüğü hiçbir sorun önemsiz değildir, biz o soruna ilgi göstermezsek hem görevimizi yerine getirmemiş hem de Ak Parti siyasetine ihanet etmiş oluruz. Çünkü biz bulunduğumuz her mevkiye, her makama bu yüce milleti temsilen geliyoruz, bunun sorumluluğuyla ve yükümlülüğüyle geliyoruz. Kim siyaseti şahsı adına, çevresi adına, menfaatleri adına yapıyorsa bilsin ki, bizim aramızda yeri yoktur. Kim siyaseti bu millete hizmet etmenin dışında bir şey yapıyorsa bilsin ki, bizim onunla en ufak bir benzerliğimiz, ortaklığımız yoktur.” dedi.

“AK SİYASETİN TEMELİ İNSAN ODAKLIDIR”

Milletvekili Adayı Mustafa Serdengeçti de Ortaköy esnaf ziyaretleri sırasında yaptığı kısa sohbetlerde bir yandan ülkemizin içinde bulunduğu durumu değerlendirdi diğer taraftan da esnafın sorunlarını dinledi. Ziyaret sırasında esnafa hitap eden Serdengeçti “Her gün, her saat, her an milletimizin hizmetimiz hakkında ne düşündüğünü, memnuniyetlerini ve memnuniyetsizliğini kendimize dert edindik ve gerek kamuoyu araştırmalarıyla, gerek istişareyle, gerekse diyalogla hep milletimizin nabzını tuttuk, tutacağız da” şeklinde konuştu. Ayrıca Ak siyasetin temelinin, insan odaklı bir anlayışla insanımızı esenliğe kavuşturmak, ülkemizi adalet ve kalkınmayla yükseltmek olduğunu dile getiren Serdengeçti daha sonra Ak Parti İlçe Teşkilatı binasına geçti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021