SON DAKİKA
Ana Sayfa » Köşe Yazarları » Birlik Haber Artık Akıllı Telefonlarda

Birlik Haber Artık Akıllı Telefonlarda

Yaşar Sarıkaya

Yaşar Sarıkaya

tüm yazıları
A - +

Köşe Yazarları - 08.12.2015 - 14:27

Birlik Haber izleyicilerine ulaşmak için tüm imkanlarını seferber ediyor…
Birlik Haber artık Android uygulaması ile IOS işletim sistemine sahip akıllı telefon ve cihaz kullanıcılarına daha kolay ulaşıyor.
Her yerden ulaşılabilir olmayı hedefleyen Birlik Haber şimdi artık tüm akıllı telefonlardan ulaşılabilir hale geldi.
Cep telefonları ve cihazlarından sisteme giriş yapan izleyiciler Birlik Haber uygulamasını indirerek Birlik Haberi cep telefonlarına taşıyor ve Birlik Haber Aksaray haberleri, son dakika gelişmeleri gibi bilgilerine anında ulaşıyor.
Gündemi yakından takip eden, kamuoyuna kentteki gelişmeleri aktaran Birlik Haber günümüz teknolojisine ayak uydurarak hem resmi web sayfasında hem sosyal medyada yer alıyordu, bununla yetinmeyen Birlik Haber yönetimi akıllı telefonlarda da yerini aldı.
” Değişiyoruz , Gelişiyoruz” sloganı ile daha da ileriye gitmeyi hedefliyoruz diyen Birlik Haber Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Sarıkaya Birlik Haber yepyeni uygulaması ile ilgili açıklama yaptı.
Sarıkaya; artık akıllı cep telefonlarında da yerimizi aldık Google Play Store ve App Store’den Birlik Haber uygulamasını indiren kullanıcılar Birlik Haber cep telefonlarından Android uygulaması ile IOS işletim sistemine sahip cihazlarından takip edebilecekler dedi.
”Günümüzün en popüler iletişim aracı olan cep telefonları halkın büyük çoğunluğunun sahip olduğu bir araç olması ile yerel ve ulusal bazda haberlere ulaşmayı daha pratik hale getiriyor, izleyicilerimize daha etkili, pratik ve kolay yoldan ulaşma imkanını sağlamak için çalışmalarımız devam ediyor.” diyen Birlik Haber Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Sarıkaya Aksaray Firma Rehberi hakkında da bilgi verdi.
Firma firma gezmeden, aynı anda birden çok firmayı ziyaret etmenin tek yolu, internet üzerinden firma ürünlerine ulaşmakla mümkün oluyor

Firmanız için çok iyi bir imaj sağlar, diğer firmalar üzerinde kaliteli bir firma olduğunuz izi bırakır.
Sanal ortamda açmış olduğunuz bir sergi salonu veya şube olarak çalışır.
İstediğini değişiklikleri saati geçmeden değiştirebilme imkanı sunar.
Sizinle veya bir ürününüzle ilgili bilgi almak isteyenlere sitenizi söylediğinizde zamandan kazanmanızı sağlar
Her zaman söylediğimiz gibi, diğer reklam çeşitlerine göre size mal olabilecek en ucuz reklam aracıdır.
Diğer reklam yöntemlerine bakıldığında en geniş ve gelir seviyesi yüksek kitleye hitap edebileceğiniz tek reklam aracıdır.

• Dünyada en hızlı gelişen internet mecrası içerisinde yer alırsınız,
– Kaliteli hedef kitleyle buluşursunuz,
– Geleneksel mecralara göre geri dönüşüm ve etkinlik açısından çok daha hızlı ulaşım sağlarsınız.

Biz “ En Zor, ama En Doğru” olanı yapmaya karar verdik. önem kazanan Internet WEB adresi, E-Posta, GSM gibi adres bilgilerini tasarımlarımızla birlikte Aksaray’ın en kapsamlı firma rehberini oluşturduk.. Böylece çağın gereğine uygun bilgilerle yenilenmiş “ Aksaray Şehir REHBERİ ” hazırlayıp Türkiye ve tüm dünyadan ziyaretçilere sunmak, herkese doğru bilgileri ve iyi hizmeti vermeyi amaçladık.

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com
SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021