SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » BİRLİK HABER 9 Yaşında

BİRLİK HABER 9 Yaşında

A - +

Aksaray Haberleri - 01.07.2019 - 8:46

BİRLİK HABER 9 Yaşında

Aksaray basınında yeniliklerin öncüsü
BİRLİK HABER 9 yaşında!

Aksaray basınında yeni bir oluşum yaratmak ve Aksaray okurunu Türkiye standartlarında habercilik anlayışıyla buluşturmak üzere yayın hayatına başlayan Birlik Haber Gazetesi; okunabilir ve anlaşılabilir habercilik anlayışı, gündem belirleyen röportajları, özel dosyaları ve güçlü yazar kadrosuyla 9 yıldır Aksaray basınına yön veriyor. Hayata geçirdiği dijital platform “Birlik Haber” uygulaması sayesinde “Aksaray’ın en etkin gazetesi” olmayı sürdürüyor.

Aksaray medyasında tarafsız ve bağımsız yönüyle de ilgi çeken ve güven sağlayan Birlik Haber bugün 9. yaşını kutluyor.
Aksaray’ın en etkin ve yenilikçi gazetesi Birlik Haber, 9 yıldır olduğu gibi bundan sonra da Aksaray gazeteciliğini Türkiye standartlarının ötesine taşımaya devam edecek!

BİRLİK HABER 2010 YILINDAN BUGÜNE AKSARAY’I AYAĞINIZA GETİRDİ

Birlik Haber Aksaray’da ve Türkiye’de ne olup bitiyorsa evinize, ekranınıza getirmeye devam ediyor. Aksaray’ın her yerinden, Türkiye’de ise önemli haberleri anında haber servis eden BİRLİK HABER 2019 yılında En çok takip edilen site oldu. Bilmek için, öğrenmek için ve doğruyu anlamak için BİRLİK HABER size yeter.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021