SON DAKİKA
Ana Sayfa » Köşe Yazarları » Bir Güzel İnsan ‘Aykut Pekmez’

Bir Güzel İnsan ‘Aykut Pekmez’

Yaşar Sarıkaya

Yaşar Sarıkaya

tüm yazıları
A - +

Köşe Yazarları - 14.06.2017 - 9:40

O bir mülki amir, o bir vali, öylesine güzel projeleri hayata geçiriyorki, alkışlamamak elde değil.
Yerel bir yönetici, şahane projelerle insan odaklı, insana yatırımı ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Aynı güzel insan, bu defa ramazan ayında, tüm şehit ailelerine, gazilere,Koruyucu ailelerle, Çocuk evinde kalan çocuklarla ve muhtarlarla birlikte iftar yapmak için harekete geçti. Bunun yanı sıra halk günleriyle vatandaşların sorun ve dertleriyle birebir ilgilenip takip eden, iyi gününde ve kötü gününde vatandaşların her türlü yanında olmayan çalışan mesai mefhumu gözetmeyen güleryüzlü kişi olarak tanıdık.
Teşekkürler Aykut Pekmez, sizi yürekten alkışlıyoruz. İyi ki varsınız, iyi ki siz bizim Aksaray Valimizsiniz. Sizi her konuda destekliyoruz.
Aksaray ve ilçelerine katma değer katan, yönetimde oldukları dönemlerde yaşadıkları şehirlere izler bırakan kişi şuan Aksaray Valiliği göreviyle en küçüğünden en yaşlısına varana kadar Aksaraylıların gönüllerinde taht kurmuş. Özellikle öğrencilerin Vali babamız ismiyle tüm öğrencilerin gönlünde taht kurmuş. Vali beyin yanı sıra eşleri hanımefendi de aynı şekilde yapmış olduğu hizmetlerle birbirlerini tamamlayarak Aksaray’a mülki amirlik kapısından bakıldığında çok büyük izler bırakıyorlar. Vali olmanın ötesinde kişiliğiyle ve yaptıklarıyla insanların dikkatini daha çok çekti.
Aksaraylıların gözünde Vali ulaşılmaz adam değildi. Cevval ve çalışkan bir olan Aykut Pekmez, aynı zamanda sevgi dolu bir kalbe sahipti. Sıradışı bir “bürokrat” sıradışı bir “yönetici” sıradışı bir “Vali”, düşünce ve eylem adamı.

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com
SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021