SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Beyazay Derneği, Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti

Beyazay Derneği, Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 15.02.2017 - 9:37

Beyazay Derneği, Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde faaliyet gösteren Beyazay Derneği Aksaray Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerinden, Orman İşletme Müdürü Orman Mühendisi Mehmet Taşan’a ziyaret gerçekleştirildi.

Beyazay Derneği Aksaray Şube Başkanı Yrd. Doç. Mustafa Kayıhan Erbaş başkanlığında ki yönetim kurulu üyeleri, ziyarette Orman İşletme Müdürü Mehmet Taşan’a, Beyazay Derneği’nin kuruluş amacı ve çalışmalar hakkında bilgiler verirdi.

Başkan Yrd. Doç. Mustafa Kayıhan Erbaş ziyarettin de; “Beyazay Derneği Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde kurulmuş, engellilerin haklarını korumak, engelli bireylerin eğitim ve topluma kazandırılması yönünde çalışmalar yürütmekte. Beyazay Derneği Aksaray Şubesi olarak, Aksaray’ın yeşillendirmesi noktasında “Engelli kardeşlerimizin de bir dikili ağaçları” olsun istiyoruz. Bu nedenle bahar ayı ile birlikte yapmayı planladığımız ağaçlandırma çalışmasına desteklerinizi bekliyoruz” diyerek bu konuda yardım talep etti.

Orman İşletme Müdürü Orman Mühendisi Mehmet Taşan’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her zaman engelli bireylerin yanında olmaya hazır olduklarını ve ağaçlandırma çalışması için gereken her türlü meyve ve çam fidanı konusunda yardımcı olacaklarını söyledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021