SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Benim Var Onunda Olsun

Benim Var Onunda Olsun

A - +

Aksaray Haberleri - 10.10.2018 - 14:39

Benim Var Onunda Olsun

Aksaray’da Özel Liderler Anaokulu “Benim Var Onunda Olsun” proje kapsamında seçtikleri Aksaray Yapılcan İlkokulu’na eğitim, oyuncak, spor malzemeleri ve ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi yardımı yaptı. Öğle yemeklerini her iki okul öğrencileri birlikte yediler.
Aksaray Özel Liderler Anaokulu kurum müdürü Sayın Belgüzar SİVRİ ve beraberindeki geleceğin lideri olan öğrenciler kardeş okul seçtikleri Yapılcan İlkokuluna gelerek burada eğitim ve öğretim gören öğrencileri çeşitli hediyeler vererek ve en önemlisi birlikte kaliteli zaman geçirerek çok mutlu olup çokta mutlu ettiler.
Aksaray Özel Liderler Anaokulu kurum müdürü Sayın Belgüzar SİVRİ ve beraberindeki minik öğrenciler kardeş okul öğrencilerine hediye etmek üzere beraberinde getirdikleri hediyeleri Yapılcan İlkokul müdürü Rahim TURAN Ve Yapılcan Anasınıfı öğretmeni Pınar Ceylan TEMİZCİ hediye etti. Minik öğrenciler paylaşmanın ve yardımlaşmanın çok güzel olduğunu ve kendilerine mutluluk verdiğini söyleyip öğretmenlerine yeniden kardeş okulu ziyaret etmek istediklerini söylediler.
Aksaray Özel Liderler Anaokulu kurum müdürü Sayın Belgüzar SİVRİ “Bugün kardeş okulumuz Yapılcan İlkokulu öğrencileri ve idarecileriyle birlikteyiz. Bizi muhteşem misafir ettikleri için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Amacımız güçlü Türkiye’nin sağlam ve ortak paydada buluşup kaynaşan yeni nesiller yetiştirmektir. Öncelikle kardeş okul projemize destek veren saygıdeğer velilerimize teşekkür ediyor muhteşem ev sahipliği için Yapılcan İlkokulu Müdürü Rahim TURAN ,idarecileri ve çalışanlarına sonsuz şükranlarımı iletiyorum. Geleceğin liderlerini Aksaray’da birlikte yetiştirmekten onur duyuyoruz.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021