SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Belnet Hizmet Alanı Genişliyor

Belnet Hizmet Alanı Genişliyor

A - +

Aksaray Haberleri - 03.04.2015 - 16:36

Belnet Hizmet Alanı Genişliyor

Aksaray Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde daha önce Hükümet meydanında başlattığı BELNET uygulamasını düzenlenen törenle Ulucami önünde de başlattı. BELNET yani “İnternet ve Bilgi Erişim Merkezleri” sayesinde her yaştan Aksaraylı elindeki teknolojik cihazlarla ücretsiz olarak internetten faydalanacak. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, BELNET hizmeti ile herkesin kolaylıkla internet hizmetin faydalanacağı gibi bilgiye ulaşımın artık çok daha kolay olacağı belirtti.

Hükümet meydanında halkın hizmetine sunulan İnternet ve Bilgi Erişim Merkezleri diğer bir adla BELNET, şimdi Ulucami meydanında halkın hizmetine sunuldu. Aksaray Belediyesi tarafından halkın güvenilir ve filtreleme sistemiyle internete erişim sağlanırken bu hizmetten 18 yaş üstü kişiler faydalanabilecek. Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, “Daha önce de ücretsiz internet uygulamamızın ilkini kent meydanında başlatmıştık. Şimdi ise halkımızın yoğun olarak bulunduğu Ulucami meydanında bu hizmeti sunuyoruz. İlerleyen dönemlerde Kılıçaslan Parkı, TOKİ bölgesinde, Seyir Terası ve Somuncu Baba Külliyesinde ücretsiz internet uygulamasını başlatacağız” dedi.

BELNET uygulamasını anlatan BaşkanYazgı, internetten faydalanmak isteyen kişilerin üye kaydını yaptıktan sonra Kimlik numarası ve oluşturacağı şifre ile internete ve bilgiye erişebileceğini aktardı. BELNET’ten akıllı telefon, laptop, İpad, tablet gibi elektronik cihazı olan herkes bu hizmetten faydalanabilecek.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021