SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Belediye Spor Kulübü Sporcuları Çanakkaleye Uğurlandı

Belediye Spor Kulübü Sporcuları Çanakkaleye Uğurlandı

A - +

Aksaray Haberleri - 19.05.2015 - 13:59

Belediye Spor Kulübü Sporcuları Çanakkaleye Uğurlandı

Aksaray Belediyesi spor kulübünde mücadele eden sporcular Aksaray Belediyesi önünde düzenlenen törenle Çanakkale’ye gönderildi.

Aksaray Belediyesi Spor Kulübü sporcuları arasında düzenlenen yarışmada başarılı olan sporculara ödül olarak Çanakkale gezisi düzenlendi. Başarılı olan 43 sporcu Çanakkale’ye gönderildi.

Sporcular Belediye önünde Başkan Haluk Şahin Yazgı’yı alkışlarla karşılayarak teşekkür ettiler. Daha önce birçok derneği ve Vakfı Çanakkale’ye gönderdiklerini belirten Başkan Yazgı, ilk defa Belediye Sporun alt yapısında yetişen kendi çocuklarını Çanakkale’ye gönderdiklerini söyledi.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Çanakkale’yi herkesin en az bir kere ziyaret etmesi gerektiğini belirterek, “Bu kutsal vatan topraklarının nasıl kazanıldığı, uğruna ne bedeller ödendiği Çanakkale’de saklı. Çocuklarımızın, gençlerimizin, insanlığın ibret abidesi Çanakkale’yi görmelerini istedik.” dedi

Başkan Yazgı daha sonra kendisine alkışlarla teşekkür eden sporcularla birlikte günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021