SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Belediye Şehitler Anısına Üzüm Hoşafı Ve Ekmek Dağıttı

Belediye Şehitler Anısına Üzüm Hoşafı Ve Ekmek Dağıttı

A - +

Aksaray Haberleri - 19.03.2015 - 12:07

Belediye Şehitler Anısına Üzüm Hoşafı Ve Ekmek Dağıttı

Aksaray Belediyesi, Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümü dolayısıyla Ulu Cami önünde ikindi namazı çıkışında 2 bin kişiye üzüm hoşafı ve ekmek dağıttı.
Programa katılan Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Emniyet Müdürü Mehmet Aslan vatandaşlara kendi elleriyle üzüm hoşafı ve ekmek dağıttı.
Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Çanakkale Şehitlerini Anma Günü nedeniyle Aksaray’da günün anlam ve önemini ifade eden bir etkinlik gerçekleştirdiklerini belirterek “Çanakkale’de düşmana karşı mücadele eden askerlerimizin beslenme zorluğuna dikkat çekmek amacıyla Aksaraylı hemşerilerimize Çanakkale Zaferinin ve o tarih şuurunun yaşatılması için ecdadımızın o günkü menüsü olan hoşaf ve ekmek dağıttık” dedi.
Aksaray Belediyesi’nin üzüm hoşafı ve ekmek ikramında faydalanan vatandaşlar, ülkenin dört bir yanından yiğitlerin tek bir amaç uğruna verdiği bağımsızlık mücadelesiyle kazanılan Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümünde böylesine anlamlı ve güzel bir hizmete öncülük ettiği Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021