SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’dan ‘19 Mayıs’ Mesajı

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’dan ‘19 Mayıs’ Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 18.05.2017 - 10:12

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’dan ‘19 Mayıs’ Mesajı

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Yazgı, mesajında “Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunda, milletimizin bağımsızlığı için kurtuluş meşalesini ateşlediği tarihin 98’nci yıl dönümünü hep birlikte kutlamanın mutluluk ve onuru u yaşıyorum”.

Gazi Mustafa Kemal’in 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışıyla birlikte kendi kaderine bırakılan aziz milletin umutlarının yeniden canlandığını ve İstiklal Mücadelesinin bu tarihten itibaren başladığını dile getiren Başkan Yazgı, “O tarihte Samsunda atılan adım ile tüm Anadolu’da başlayan bağımsızlık mücadelesi milletin azim ve kararlılığı ile vatanın işgalden kurtarılmasını sağlamıştır. Milletimizin birlik ve beraberlik mücadelesi Cumhuriyetimizin ilanıyla neticelenmiştir.

Mustafa Kemal Atatürk, bu kutlu yürüyüş sonrasında kutlanan 19 Mayıs Bayramını, ülkemizin geleceği gençlerimize armağan etmiştir. Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceği bilimde, sanatta ve sporda başarı ile temsil ederek göğsümüzü kabartan gençlerimize emanettir.

Bu duygu ve düşüncelerle 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramınızı kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, kahraman silah arkadaşlarını ve bu Vatan için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum” diye konuştu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021