SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Belediye Başkan Adayı Dinçer Şehit Ailelerini ve Esnafı Ziyaret Etti

Belediye Başkan Adayı Dinçer Şehit Ailelerini ve Esnafı Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 20.12.2018 - 11:50

Belediye Başkan Adayı Dinçer Şehit Ailelerini ve Esnafı Ziyaret Etti

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Belediye Başkan Adayı Evren Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Emin Kılıç ile yönetim kurulu üyeleri esnafı ziyaret ederek sohbet etti.

İl Başkanı Altınsoy, Belediye Başkan Adayı Dinçer, Merkez İlçe Başkanı Aktürk ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Somuncu Baba Külliyesi’ndeki esnafları ziyaret ederek görüş, öneri ve talepleri dinledi. Ulu Cami’de öğle namazını eda eden AK heyet, çıkışta vatandaşlarla hasbihal etti. Bankalar Caddesindeki esnaflar tarafından oldukça sıcak ve samimi bir şekilde güler yüz ile karşılanan heyet, esnafların beklentilerini dinleyerek çözümü için not aldı.

Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile Şehit ve Gazi Aileleri Koordinasyon Merkezinde Şehit ve Gazi yakınlarıyla bir araya gelen AK heyet, şehit ve gazilerin emanetlerine yine AK Parti hükümeti tarafından sahip çıkıldığını aktardı.

Yoğun gündemin ardından açıklamada bulunan İl Başkanı Altınsoy, AK Parti İl Başkanlığı görevindeki çalışmaları arasında fırsat buldukça vatandaşlarla bir arada olmaya özen gösterdiğini belirterek, “Yerel seçim çalışmaları dolayısıyla yoğun bir tempo ile çalışmaktayız. İl Başkanı olarak ilçe ve beldelerimiz ile ilgili çalışmalarımızı Genel Merkezimizde sürdürüyoruz. Ankara’da hem belde ve belediye başkan aday çalışmalarımız hem de Aksaray’da ki görevimiz itibariyle yoğun bir gündem içindeyiz. Bu yoğunluk arasında bulduğumuz her fırsatta hemşerilerimizle bir arada olmaya çalışıyoruz. Onlarla hasbihal olup hasret gideriyoruz. Belediye Başkan Adayımız Evren Dinçer ve yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte esnaflarımızı ziyaret ettik. Sorunlarını ve taleplerini dinledik. Hemşerilerimizle bir arada olmak bize ayrı bir enerji ve motivasyon sağlıyor. Liderimiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldığımız siyasi ahlak gereği vatandaşımızın dertleriyle dertlenmeyi sevinçleriyle sevinmeyi kendimize düstur edindik. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin arasında olup birlikte yürümeye devam edeceğiz.” dedi.

Aksaray’ı toplumun her kesimiyle birlikte yöneteceklerini vurgulayan Belediye Başkan adayı Dinçer ise, “Öncelikle Cumhurbaşkanımızın da defaatle söylediği “Biz bu ülkeye sevdalıyız” sözünden hareketle bizde bu ile sevdalıyız. Sevdalı olmak dert edinmektir. Dert edinmek ise çözüm odaklıdır. Bizde Aksaray’daki meseleleri dert edineceğiz. Esnafımızı dinleyeceğiz hemşerilerimizi dinleyeceğiz. Şehr-i Süleha ilimizi beraber yöneteceğiz. Böyle olmazsa hep bir tarafı eksik kalır. Bizim ismimize şu anda gösterilen teveccüh önemli değil. Önemli olan 5 yıl sonra aynı teveccühün gösterilmesidir. Biz nelerin yapılmadığını değil de Aksaray’a neleri yapabilirizi anlatarak ilerlemeliyiz. Aksaray’da neyin olması gerektiğini gündem yaparsak olamayanların hepsi olur hale gelir. Bizim birbirimize sarılıp daha iyiye nasıl varabilirizi konuşmamız lazım.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021