SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Bazıları Gibi Koltuk Vekili Olmayacağız !

Bazıları Gibi Koltuk Vekili Olmayacağız !

A - +

Aksaray Haberleri - 06.05.2015 - 13:24

Bazıları Gibi Koltuk Vekili Olmayacağız !

MHP Aksaray Milletvekili A. Turan YALDIR halkın her kesimi ile bir araya geliyor. MHP nin tüm adaylarının da söylediği gibi sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacaklarını her fırsatta belirten YALDIR, dünde organize anayi bölgesindeki ziyaretlerine devam etti. Şehrin Ekonomisine büyük katkı sağlayan My Silo Firmasını ziyaret edin YALDIR ‘’ işç kardeşlerimizle hasbihal ettik, onların sorunları ve durumlarının iyileştirilmesi için yapılabilecekleri konuştuk. Hepsi bu memlekete büyük fayda sağlayan kardeşlerimiz, organize sanayi çalışanları ile bir bütün ve vardır. Onların sağlıklı şartlarda çalışmaları ve sosyal haklarını tam olarak almaları bizim için çok önemli. İstediğiniz kadar büyük yatırımlar yapın, en pahalı ve son teknoloji ürünler getirin insan gücü ve yetişmiş kalifiye eleman olmadığı sürece hiçbir şey yapamazsınız. Bu yüzdendir ki sanayide çalışan insanımız bizim baş tacımızdır, inşallah MHP iktidarı ile onlar içinde güzel günler gelecektir ‘’ şeklinde konuştu.
Ayrıca kendilerini misafir eden Sefa SAATÇİOĞLU Bey e de teşekkürlerini ileten Turan YALDIR ziyaretlerini değerlendirirken ‘’ sanayicilerin kendilerini ve işletmelerini geliştirmeleri, nitelikli üretim için çok önemlidir. Aksaray Organize Sanayimiz gelişmektedir, daha da çok gelişip büyümesi için yapılacakta çok şey vardır. Başta mersin limanına bağlanacak demir yolu ivedi olarak yapılmalıdır. Ticaret hacmine büyük katkı saylayacak şeylerin başında demir yolu ve hava alanı gelmektedir… Ne yazık ki önceki seçilmişler oy isteme dönemleri haricinde bu konuyu ağızlarına bile almamaktadır. Verilen sözler hep havada kalmış, üşengeç bürokrasi ve Aksaray adını meclis kürsüsünde dillendirmekten korkan vekiller yüzünden Aksaray makus talihini yenememiştir. Başta iken neden yapmadınız, sorularına kulaklarını tıkayıp aynı masallarla halkı uyutmaya çalışan vekiller şu an da halkın aynı masallara inanıp yeniden onlara oy vereceklerini düşünüyorlarsa yanılıyorlar. Artık meydanı gerçekten vatan millet sevgisi ile dolu, Aksaray da ticaret yapmış, Aksaray da yaşamış, Aksaray ın gerçekten sorunlarını bilen adaylara bırakmalı ve bu şehrin kaderini daha fazla kötü yönde etkilememelidirler. Biz Milliyetçi HAREKET Patisi Adayları olarak bu millete, bu topraklara ve bu topraklar da yaşayanlara sahip çıkacağız, onların beklentilerini göz ardı etmeyecek, son dönemler de ki seçilmişler gibi koltuk vekili olmayacağız. Halkımız da bunu farkında ve bu sefer doğru kararı vererek MHP diyecek.’’ Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021