SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Bayramlar, Bizi Asırlardır Birbirimize Bağlayan Günlerdir”

“Bayramlar, Bizi Asırlardır Birbirimize Bağlayan Günlerdir”

A - +

Aksaray Haberleri - 16.07.2015 - 9:39

“Bayramlar, Bizi Asırlardır Birbirimize Bağlayan Günlerdir”

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ramazan Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Yazgı, mesajında El Ele, Omuz Omuza, Gönül Gönüle olduğumuz bu Ramazan Bayramı’nda da birlik ve beraberliğimizi tazelemek için bir fırsat olduğunu söyledi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, bu sene de mübarek Ramazan ayının ardından, bayrama erişmiş olmanın memnuniyetini ve heyecanını yaşadığını belirterek mesajında şunları kaydetti, “Asırlardır bizi birbirimize bağlayan, aramızdaki kardeşlik ve dayanışma duygusunun pekiştiren bir Ramazan Bayramına daha erişmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bayramlarımız, varlık sahiplerinin ihtiyaç sahiplerine yardım ettiği, hayırseverlerin yetimleri sevindirdiği bir gün gündür.

Sevgi, barış, kardeşlik ve dostluk tohumlarının ekildiği böylesine önemli bir günde, dargın ve küskün olanların birbirlerini kucaklaşarak barışmasını temenni ediyorum. Mübarek Ramazan bayramınızı, en içten duygularımla kutluyor; bayramın milletimiz, İslam alemi ve tüm insanlık için sevgi, barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021