SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan’a, Özbek Pilavı İkram Ettiler

Başkan’a, Özbek Pilavı İkram Ettiler

A - +

Aksaray Haberleri - 22.05.2015 - 10:42

Başkan’a, Özbek Pilavı İkram Ettiler

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray Özbekleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Derneğini ziyaret etti. Dernek üyeleri görüşen Başkan Yazgı’ya Özbekliler, kendi kültürlerini yansıtan dünyaca ünlü Özbek Pilavı ikram ettiler.

Aksaray’da yaşayan Özbek Türklerinin bir araya geldiği Özbekliler Derneğini ziyaret eden Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Türkiye’nin geçmiş tarihten bu yana kardeş ülkeleri arasında Özbekistan olduğunu da belirtti. Aksaray’da Özbeklileri ağırlamaktan mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Yazgı, Türk Milletinin her daim misafirperverlik örneği sergilediğini ifade etti. Başkan Yazgı, kardeşlik bağlarının güçlenmesi ve dostluk ilişkilerinin devam etmesi adına her türlü fedakârlığa hazır olduğunu da söyledi.

Aksaray Özbekleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kültür Dernek Başkanı Nebi Çorak, daveti kırmayıp kendilerini ziyarete gelen Başkan Yazgı’ya tüm Özbekliler adına teşekkür etti. Dernek üyesi Özbeklilerle bir süre sohbet eden Başkan Yazgı’ya Özbek pilavından ikram edildi. Dernek üyeleri, Özbekistan’ın kültürünü yansıtan ve dünyaca ünlü lezzetler arasında bulunan Özbek pilavını çok meşhur olduğunu belirttiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021