SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı’ya Esnaflardan Destek

Başkan Yazgı’ya Esnaflardan Destek

A - +

Aksaray Haberleri - 23.03.2017 - 14:46

Başkan Yazgı’ya Esnaflardan Destek

Aksaray Belediyesi Başkanı Haluk Şahin Yazgı, AK Parti Gençlik Kolları Muhammed Aktaş ile esnaflara yeni anayasa maddelerini ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini anlatarak desteklerini istedi.

Belediye Başkanı Yazgı, “Evet “oyu için yapmış olduğu gezilerinden bir diğerini de Kalealtı Caddesindeki esnaflarla kahvaltıda bir araya gelerek gerçekleştirdi. Başkan Yazgı, esnaflara yapmış olduğu konuşmasında “Bu referandum Türkiye’nin yolunu açacak, bizim üzerimize oynanan bütün oyunlara karşı,15 Temmuzlara karşı EVET demeliyiz” dedi.

Türkiye’nin koalisyon hükümet sistemini esnaflara hatırlatan Başkan Yazgı, “Sizler Türkiye’nin geçmişini, yaşadığı sıkıntıları en iyi bilenlerdensiniz. Bu sebeptendir ki, siyasi ve ekonomik istikrarın güçlü Türkiye ve çocuklarımızın geleceği için üzerimize düşeni yapmalıyız” şeklinde konuştu.

AK Parti Gençlik Kolları Muhammed Aktaş, anayasa maddelerine değinerek “Güçlü Türkiye olmamızı istemeyenler var. Avrupa yaşananlara hepimiz şahidiz. Ayrıca bu değişecek anayasa maddeleri üzerinde algı oluşturmaya çalışıyorlar. Hiç biri gerçeği yansıtmıyor. Aksine kuvvetler ayrılığı ilkesiyle yasamanın yani meclisin eli güçleniyor” ifadelerini kullandı

Kahvaltı programına katılan esnaflar, ”Aksaray esnafı olarak devletimizin arkasındayız, güçlü bir liderle, güçlü Türkiye için oyumuz EVET olacak diyerek yalnız değilsiniz Başkanım” şeklinde birlik mesajı verdiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021