SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı’dan “Tıp Bayramı” Mesajı

Başkan Yazgı’dan “Tıp Bayramı” Mesajı

A - +

Aksaray Haberleri - 14.03.2017 - 16:56

Başkan Yazgı’dan “Tıp Bayramı” Mesajı

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Sağlığımızı emanet ettiğimiz, yaptıkları görevle çok kutsal bir misyon yüklenen, memleketimin her köşesinde büyük fedakarlıklarla hizmet veren çok değerli hekimlerimizin ve tüm sağlık görevlilerinin 14 Mart Tıp Bayramı kutluyor minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Türkiye bugün tıp dünyasında ortaya konan çalışmalarıyla herkesi gururlandıran bir noktada ve ilerlemeye de devam ediyor. “Önce insan” anlayışının benimsendiği günümüzde, herkesin kaliteli sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi çağdaşlığın öncelikli koşuludur. Gece gündüz demeden her koşulda sağlık çalışanlarının gösterdikleri çabaları takdirle karşılıyoruz.

İnsan sağlığı için harcanan mesainin en değerli zaman dilimlerinden olduğu inancıyla daha sağlıklı bir toplum, daha sağlıklı bir Türkiye için emek veren onurlu ve kutsal bir göreve sahip olan ve tüm sağlık görevlilerinin 14 Mart Tıp Bayramı kutluyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021