SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı’dan Kurs Ziyareti

Başkan Yazgı’dan Kurs Ziyareti

A - +

Aksaray Haberleri - 21.08.2015 - 12:11

Başkan Yazgı’dan Kurs Ziyareti

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, çevre düzenlemesi yapılması planlanan Laleli Erkek Hafız Kuran Kursu ve Eğitim Merkezini ziyaret etti.

Aksaray Belediyesi sorumluluk bölgesi içinde okul bahçelerinde peyzaj ve çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürürken bir diğer yandan da Laleli Mahallesinde hafızlık eğitiminin verildiği Hafız Kuran Kursu ve Eğitim Merkezi bahçesinde çalışma başlatmaya hazırlanıyor. Başkan Haluk Şahin Yazgı, Eğitim yuvalarında tahsil gören çocukların her türlü sosyal faaliyet ve aktivitelerden faydalanması için okul bahçelerinde gerekli düzenlemelerin yapılacağını söyledi.

Bahçe düzenlemesi yapılması planlanan Laleli Erkek Hafız Kuran Kursu ve Eğitim Merkezini ziyaret eden Başkan Yazgı, “Bu eğitim merkezimizde bahçe ve çevre düzenlemesi yapacağız. Çocuklarımız hem burada dini ve kuran eğitimlerini alacaklar hemde düzenlenmiş ferah ve güzel bahçesinde oyunlar oynayabilecekler.” dedi.

Eğitim merkezinde yaz kurslarına katılan ve hafızlık eğitimini sürdüren öğrencileri ziyaret eden Başkan Yazgı’ya hafız öğrenciler ezber yaptıkları kuran ayetlerinden okuyarak bir ziyafet sundular. Başkan Yazgı, hafız adaylarına ve eğitim merkezinin bu noktaya gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021