SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Başkan Yazgı’dan İHH’ya Ziyaret

Başkan Yazgı’dan İHH’ya Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 07.06.2017 - 13:48

Başkan Yazgı’dan İHH’ya Ziyaret

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Belediye meclis üyelerinden oluşan heyet, Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ile beraberindeki heyeti dernek binasında karşılayan İHH İnsani Yardım Derneği Aksaray Şube Başkanı Önder Özkan, derneğin faaliyetinden bahsetti. Yurt içinde ve yurt dışında yardıma muhtaç ailelerin temel yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirtti. Dernekteki çalışmaların gönüllük esasında dayandığını da aktaran İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan, belediyenin her konuda kendilerine destek olduğunu belirterek destekten dolayı Başkan Haluk Şahin Yazgı’ya teşekkür etti.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise İHH’nın yurt içinde olduğu kadar yurt dışında etkin bir faaliyet içinde olduğunu açıkladı. Aksaray Belediyesinin her sivil toplum ile ortak dayanışma içerisinde olduğunu vurgulayan Başkan Yazgı, önümüzdeki günlerde İHH Aksaray derneği otaklığında Aksaray’da ki yetim çocuklara özel bir program hazırlandığını duyurdu.

İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Önder Özkan, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek Başkan Yazgı ve Belediye Meclis üyelerine teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021